2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Fransa Danimarka İddaa Tahmini 26.11.2022

2022 Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında lider Fransa, Danimarka karşısında da 3 puan peşinde. Mücadeleyi saat 19.00’da TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fransa ve Danimarka arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fransa kazanır 1.85, beraberlik 3.65, Danimarka kazanır ise 4.60 olarak açıklanmış.

Fransa Lider Konumda

Fransa, 2022 Dünya Kupası’na galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Avustralya ile karşı karşıya gelen Fransa, rakibini 4-1 mağlup etti. İlk dakikalarda geriye düştüler ama çabuk cevap verdiler. Özellikle Benzema’nın yokluğunda Oliver Giroud, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Fransa, bu galibiyet ile grupta liderliğe yükseldi. Grubun yanı sıra 2022 Dünya Kupası’nın da favorileri arasında gösteriliyorlar. Grubun ikinci maçında ise Danimarka ile karşılaşacak olan Fransa’da Karim Benzema ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Danimarka Vasatı Aşamadı

Danimarka’nın grupta ilk maçta karşılaştığı Tunus karşısında kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Danimarka, bekleneni veremedi. Dolberg ve Eriksen’in hücumda etkisiz kaldığını belirtelim. Grubun ikinci maçında ise lider Fransa ile karşılaşacaklar. Danimarka’nın olası bir mağlubiyette işi oldukça zorlaşacak. Grubun son maçında alacakları Avustralya galibiyeti de, gruptan çıkmaları için yeterli olmayabilir.

Fransa – Danimarka Maç Bilgileri

Fransa – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fransa’da Karim Benzema ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Ibrahima Konate, Theo Hernandez, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Oliver Giroud

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Simon Kjaer, Joakim Maehle, Andreas Christensen, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Andreas Skov Olsen, Rasmus Nissen, Pierre Emile Höjbjerg, Kasper Dolberg

İddaa Tahmini

Fransa, grubun ilk maçında Avustralya karşısında farklı kazandı. Oliver Giroud  önderliğinde Danimarka’yı 4-1 ile geçtiler. Danimarka ise beklentileri karşılaşyamadı ve Tunus ile golsüz berabere kaldı. Önemli sayılabilecek 2 puan bıraktılar. Fransa’ya karşı ise işleri çok daha zor. Deschamps’ın ekibi yine kazanır ve grupta 2. Galibiyetini alarak liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa, Kylian Mbappe önderliğinde 3 puanı kaptı. Danimarka’yı 2-1 mağlup ettiler ve gruptan çıkmayı garantilediler.