2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Polonya Suudi Arabistan İddaa Tahmini 26.11.2022

2022 Dünya Kupası C Grubu 2. Maçında, Polonya ile Suudi Arabistan karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Polonya ve Suudi Arabistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Polonya kazanır 1.75, beraberlik 3.75, Suudi Arabistan kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

Polonya 2 Puan Bıraktı

Polonya, grubun ilk maçında istediği sonucu alamadı. 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Meksika ile karşı karşıya gelen Polonya, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Robert Lewandowski’nin penaltı kaçırdığı mücadelede 2 puan bırakmış oldular. Gruptan çıkma umutlarını sürdürdüler ama bugün Suudi Arabistan karşısında kazanmaktan başka düşünceleri yok. Arjantin’i deviren Suudi Arabistan karşısında kazanırlarsa, grupta liderliğe yükselecekler. Polonya, grubun son maçında ise Arjantin ile karşılaşacak ve bugün Suudi Arabistan karşısında kazanmaları çok önemli.

Suudi Arabistan Otoriteleri Yanılttı

Suudi Arabistan, ülke tarihinin en önemli galibiyetlerinden birine imza attı. 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin ile karşı karşıya gelen Suudi Arabistan, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetin ardından ülkede 1 gün resmi tatil ilan edildi. Müthiş bir galibiyet alan Suudi Arabistan, ilk maçlar sonunda da liderliğe yükselmiş oldu. Grubun ikinci maçında ise Polonya ile karşı karşıya gelecekler. Suudi Arabistan bugün kazanırsa, grupta liderliğe yükselecek.

Polonya – Suudi Arabistan Maç Bilgileri

Polonya – Suudi Arabistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rass Abou Aboud Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Matty Cash, Jakub Kiwior, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski, Grzegorz Krychowiak, Jakub Kaminski, Sebastian Szymanski, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Robert Lewandowski

Suudi Arabistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Suudi Arabistan’ın muhtemel kadrosu: Mohammed Al Owais, Ali Albulayhi, Saud Abdul Hamid, Yasir Al Shahrani, Hassan Al Tambakti, Nawaf Al Abid, Abdulelah Al Malki, Salem Al Dawsari, Mohammed Kanoo, Firas Albirakan, Saleh Al Shehri

İddaa Tahmini

Polonya, grubun ilk maçında 2 puan bıraktı. Meksika karşısında golsüz berabere kaldılar. Lewandowski’nin ayağından da penaltı kaçırdılar. Suudi Arabistan ise tarihinin en önemli galibiyetlerinden birini aldı. Arjantin’i 2-1 mağlup ederek grupta liderliğe yükseldiler ama şansları da yanındaydı. Polonya, maçın favorisi. Suudi Arabistan’ın bu kez şansı yaver gitmez. Polonya’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Polonya, 3 puanı kaptı. Suudi Arabistan’ı 2-0 mağlup ettiler ve grupta liderliğe yükseldiler.