2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Tunus Avustralya İddaa Tahmini 26.11.2022

2022D Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında, Avustralya, Tunus karşısında grupta ilk galibiyetini arayacak. Zorlu mücadele saat 13.00’de start alacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Tunus ile Avustralya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Tunus galibiyetinin 2.15, beraberlik tercihinin 3.30, Avustralya galibiyetinin ise 3.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Tunus Direnç Gösterdi

Tunus, grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Danimarka ile golsüz berabere kaldı. 2022 Dünya Kupası’na sürpriz bir sonuç ile başladılar diyebiliriz. Güçlü rakibi Danimarka karşısında puan almalarına pek ihtimal verilmiyordu ama iyi bir direnç göstererek 1 puanı kaptılar. Gruptan çıkma adına önemli bir sonuç alan Tunus, grubun 2. maçında ise Avustralya ile karşılaşacak. Avustralya karşısında olası bir galibiyette ise gruptan çıkma adına avantaj yakalayacaklar.

Avustralya Son Sırada

Avustralya, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. 2022 Dünya Kupası D Grubu ilk maçında Fransa ile karşılaşan Avustralya, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İlk dakikalarda buldukları golle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Fransa gibi güçlü bir takıma karşı da direnmeleri son derece zordu. İlk maçlar sonunda grupta son sıraya gerileyen Avustralya, grubun 2. maçında ise Tunus ile karşılaşacak. Avustralya’nın bu maçı kaybetmesi halinde ise gruptan çıkma şansı kalmayacak.

Tunus – Avustralya Maç Bilgileri

Tunus – Avustralya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tunus'un ilk 11’i Belli mi?

Tunus’un muhtemel kadrosu: Aymen Dahmen, Montassar Talbi, Yassine Meriah, Dylan Bronn, Ali Abdi, Youssef Msakni, Issam Laidouni, Ellyes Skhiri, Mohamed Drager, Anis Ben Slimane

Avustralya'nın ilk 11’i Belli mi?

Avustralya’nın muhtemel kadrosu: Mathew Ryan, Kye Rowles, Aziz Behich, Harry Souttar, Nathaniel Atkinson, Aaron Mooy, Riley McGree, Jackson Irvine, Craig Goodwin, Mathew Leckie, Mitchell Duke

İddaa Tahmini

Tunus, grubun ilk maçında puan ile tanıştı. Güçlü Danimarka’ya karşı 1 puan almayı başardılar. Rakibi ile golsüz berabere kalan Tunus, iyi bir direnç göstermişti. Avustralya ise Fransa’ya farklı kaybetti. Gol dışında çok fazla etkili olamadılar. İki takımda birbirine denk. Düşük tempolu, az gollü bir maç bekliyorum. Tercihim i 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.42

Mobilbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Avustralya, tek golle 3 puanı kaptı. Tunus’u 1-0 mağlup ettiler ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdılar.