İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.11.2022

2022 Dünya Kupası kapsamında 26 Kasım Cumartesi günü oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Arjantin – Meksika: MS 1 ve 1.5 ÜST, 1.72 (iddaa) – 10.00 (Bets10); Arjantin ile Meksika, 26 Kasım Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası C Grubu 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de start alırken, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Lusail Stadı ev sahipliği yapacak. 2022 Dünya Kupası’nda gol perdesini erken açan Arjantin, C Grubu’nun ilk haftasında karşı karşıya geldiği Suudi Arabistan karşısında Messi’nin penaltı golüyle 13. dakikada 1-0 öne geçti. Erken gelen golle birlikte rehavete kapılan Tangocular, 2 kez Var engeline takılırken, attığı 2 gol geçersiz sayıldı. Galibiyete çok yaklaşan Arjantin, ikinci yarıda ise tam anlamıyla kabusu yaşadı. Suudi Arabistan karşısında kalesine gelen her şut golle sonuçlanırken, grubun favorisi olarak ilk haftaya çıkan Arjantin, kağıt üzerinde zayıf halka olarak gösterilen Suudi Arabistan’a 2-1 kaybetti. 37 maç sonra mağlup olan Arjantin, Lusail Stadı’nda tam anlamıyla şoka uğradı. Bu hafta Meksika karşısına çıkacak olan Lionel Scaloni ve öğrencilerinin kazanmaktan başka şansı yok. Harika eleme performansıyla dikkat çeken Arjantin, Meksika galibiyetiyle üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. CONCACAF Elemeleri Final Grubu’nda 14 maçtan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet çıkartan Meksika 28 puanla 2. sırada yer aldı. Liderliği averaj farkıyla Kanada’ya kaptırsalar da, gruptan çıkarak 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başardılar. C Grubu’nda açılışı Polonya’ya karşı yapan Gerardo Martino’nun öğrencileri, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Maç boyunca oyuna ortak olmayı başarsalar da, gol fırsatlarını iyi değerlendiremediler. Kalesinde ise savunmada yapılan çok büyük hatanın ardından penaltı tehlikesi yaşayan Meksika, tecrübeli file bekçisi Ochoa’nın harika kurtarışıyla 1 puana uzandı. Meksika’nın mağlubiyetten zor kurtulduğunu söyleyebiliriz. Grupta final niteliğinde bir maça sınav verecek olan Meksika, Arjantin karşısında galibiyet arayacak. Kazanmaları halinde Suudi Arabistan karşısına son hafta büyük bir avantajla çıkacaklar. 2022 Dünya Kupası’nda en kötü başlangıçlardan birine imza atan Arjantin, turnuva öncesi kağıda 3 puan yazdığı Suudi Arabistan’a kaybetti. 37 maç sonra sahadan mağlubiyetle ayrılan Arjantin, yaralarını Meksika karşısında galibiyetle saracak ve mücadelede 1.5 gol barajı aşılacaktır.

Fransa – Danimarka: MS 1, 1.55 (iddaa) – 10.00 (Bets10); 26 Kasım Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan 2022 Dünya Kupası D Grubu 2. hafta mücadelesinde, Fransa ile Danimarka karşı karşıya gelecek. TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Son şampiyon Fransa, 2022 Dünya Kupası’nda ilk maçını farklı kazanmayı başardı. Avustralya ile kozlarını paylaşan Didier Deschamps’ın öğrencileri, 1-0 geriden gelerek 4-1’lik galibiyete imza attı. Maça hızlı başlayan taraf Avustralya olurken, kalesine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düşen Fransa, rakibine kısa sürede cevap vermeyi başardı. Mbappe ve Giroud ikilisi harika hücum performanslarıyla takımının galibiyetinde kilit rol oynarken, Fransa harika geri dönüşüyle bir kez daha şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu ispatladı. Son 16 yolunda harika bir galibiyete ima atan Fransa, yıldızlarıyla bu hafta Danimarka karşısında da galip gelmek istiyor. Deschamps ve öğrencileri, kazanmaları halinde liderlik koltuğu için çok büyük bir avantaj sağlayacak ve son hafta Tunus karşısına rahat çıkacak. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu ve UEFA Uluslar A Ligi 1. Grubu’nda Danimarka rüzgarları eserken, 2022 Dünya Kupası’nda Kasper Hjulmand ve öğrencileri iyi bir başlangıç yapamadı. İlk hafta Tunus ile karşı karşıya gelen Danimarka, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Oyuna hakim olmayı başarsalar da, savunma kilidini bir türlü açamadılar. Üretkenlikten uzak bir futbol sergileyen Danimarka, Tunus karşısında yaptığı hatayı Fransa galibiyetiyle telafi etmek istiyor. Fransa ile UEFA Uluslar Ligi kapsamında kısa bir süre önce karşı karşıya gelen Danimarka, rakibine hem iç saha hem de deplasmanda üstünlük kurmayı başardı. 2022 Dünya Kupası Son 16 yolunda Danimarka’nın bir kez daha Fransa galibiyetine ihtiyacı var. 2022 Dünya Kupası’na en iyi başlangıçlardan birini yapan Fransa, son şampiyon olarak harika bir açılışla karşımıza çıktı. Yıldızlarıyla galibiyet adına zorlanmayan Fransa, etkisini Danimarka karşısında sürdürmek istiyor. İlk haftadan lider çıkan Didier Deschamps ve öğrencileri, galibiyetlerine Danimarka karşısında devam edecektir.

Tunus – Avustralya: 2.5 ALT, 1.44 (iddaa) – 1.69 (Bets10); İddaa fikstüründe 26 Kasım Cumartesi günü yer alan 2022 Dünya Kupası D Grubu mücadelesinde, Tunus ile Avustralya kozlarını paylaşacak. TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 13:00’te start alacak. 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda boy gösteren Tunus, açılışı 1 puanla yaptı. İlk sınavını Danimarka karşısında veren Jalal Qaderi ve öğrencileri, savunma ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkarken, rakibine gol şansı tanımadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Pozisyon üretmekte zorlanan Tunus, savunmada ise 90 dakika boyunca hata yapmadı. Hücum hattında golcülerine yer vermeyen Tunus, 6 orta saha oyuncusuyla karşılaşmaya başladı. En az 1 puanı hedefleyen ve Danimarka karşısında kaybetmemeyi başaran Tunus, Avustralya karşısında ise galibiyeti hedefliyor. Ev sahibi bu kritik haftadan galibiyetle çıkması halinde, Son 16 için büyük bir avantaj sağlayacak. Tunus bu maçı kazanarak, Fransa karşısına kazanmak zorunda çıkmak istemiyor. Graham Arnold ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası D Grubu’na kötü bir başlangıç yaptı. İlk hafta son şampiyon Fransa ile kozlarını paylaşan Avustralya, sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Henüz 9. dakikada 1-0 öne geçmeyi başarsa da, bir daha rakip kalede etkili olmayı başaramayan konuk ekip, aynı kötü performansı savunmada da gösterince, mağlubiyetten kurtulamadı. Kağıt üzerinde D Grubu’nun zayıf halkaları arasında gösterilen Avustralya, ilk hafta sürpriz bir sonuca imza atamadı. Bu hafta grupta kadro kalitesi olarak kendisine en yakın takım olan Tunus ile karşı karşıya gelecek olan Avustralya, Son 16 umutlarını son maça taşımak istiyorsa, kazanmak zorunda. 2022 Dünya Kupası D Grubu’na puan kayıplarıyla başlayan Tunus ile Avustralya karşı karşıya geliyor. İlk haftada gol sorunu yaşayan iki takımın, bu hafta da skor üretmekte zorlanacağını düşünüyorum. Mücadelede tercihimiz 2.5 Alt seçeneği.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

Bets10 Bahis Oranı: 178.0