İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.11.2022

27 Kasım Pazar günü için 2022 Dünya Kupası mücadelelerini kupon olarak derledik. 3 güvendiğimiz mücadeleyle kazanmanızı dileriz.

İspanya – Almanya: 2.5 ÜST, 1.50 (iddaa) – 10.00 (Bets10); 2022 Dünya Kupası E Grubu kapsamında, şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen İspanya ile Almanya, karşı karşıya gelecek. 27 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak dev mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında İspanya’yı durduramadılar. Kosta Rika’ya maç boyunca zor anlar yaşatan Luis Enrique’nin öğrencileri, ilk 30 dakikada rakibine 3-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, ikinci yarıda farkı 7’ye kadar çıkardı ve liderlik için ilk haftadan önemli bir avantaj sağladı. Genç yıldızlarıyla ilk haftaya damga vuran İspanya, aldığı galibiyetle turnuvanın en iyi başlangıcına imza attı. E Grubu’nda bu hafta rakip Almanya olacak. Tarihinin en iyi Dünya Kupası başlangıçlarından birine imza atan İspanya, beraber zirve mücadelesi vermesini beklediğimiz Almanya karşısında galibiyet arayacak. İlk haftada büyük bir şok yaşayan Almanya’ya bir darbe de Matadorlar vurmak istiyor. Kadrosu genç yıldızlarla dolu olan İspanya, tecrübesiz bir takım olarak şampiyonluk şansı düşük gösterilse de, neler yapabileceğini Kosta Rika karşısında ispatladı. Panzerler, 2022 Dünya Kupası E Grubu’nun ilk haftasında Japonya’ya kaybetti. Almanya grubun liderlik yolunda en net favorisi olarak turnuvaya başlarken, 1-0 öne geçtiği ve galibiyete çok yaklaştığı Japonya karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Almanya ilk yarıda İlkay Gündoğan’ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, son 15 dakikada yediği üst üste gollerle mağlup oldu. Son 15 dakikaya kadar oyunun tek hakimi olmayı başaran Hansi Flick ve öğrencileri, son 15 dakikada topa daha fazla sahip olan taraf olurken, savunma disiplinini kaybetti ve mağlubiyetten kurtulamadı. Liderlik yolunda ağır bir darbe alan Almanya, Son 16 umutlarını korumak ve liderlik şansını son maça taşımak için İspanya karşısında 3 puanı istiyor. 2022 Dünya Kupası’nda ilk haftaya İspanya tam 7 golle damga vurdu. Almanya ise aldığı mağlubiyetle ilk haftanın en sürpriz puan kayıplarından birini yaşadı. Etkisini sürdürmek isteyen İspanya ve toparlanmak isteyen Almanya’nın karşı karşıya geleceği mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Belçika – Fas: 2.5 ÜST, 1.78 (iddaa) – 10.00 (Bets10); 27 Kasım Pazar günü 2022 Dünya Kupası’nda heyecan, Belçika ile Fas arasında sahne alacak zorlu mücadeleyle devam ediyor. TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak olan F Grubu 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 16:00’da start alacak. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Belçika, 2022 Dünya Kupası F Grubu’nda açılışı Kanada galibiyetiyle yaptı ve namağlup performansını Dünya Kupası’nda devam ettirdi. Kanada karşısında maça istediği başlangıcı yapamayan Belçika, 10. dakikada Thibaut Courtois’ın penaltıyı kurtarmasıyla birlikte üzerindeki kara bulutları dağıtmayı başarırken, sahneye 44. dakikada Fenerbahçe’nin yıldızı Batshuayi çıktı ve attığı şık golle takımını galibiyete taşıdı. İlk haftadan istediğini alan Belçika, bu hafta Fas karşısına çıkacak. Kazanması halinde Son 16 Turu’nu garantileme şansına sahip olan Roberto Martinez’in öğrencileri, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. 2022 Dünya Kupası F Grubu’nun Kanada ile birlikte zayıf halkası olarak gösterilen Fas, geçtiğimiz hafta Hırvatistan’a galibiyet şansı vermedi ve 2022 Dünya Kupası serüvenine iyi bir başlangıç yaptı. Güçlü rakibi karşısında savunma tedbirini elden bırakmayan Walid Regragui’nin öğrencileri, gol yollarında etkisiz kalsa da, savunma performansı güven verdi. Son 16 yolunda altın değerinde 1 puanla açılışı yapan konuk ekip, bu hafta grubun bir diğer favorisi Belçika karşısında sürpriz arayacak. Bu hafta da kaybetmemeleri halinde, Kanada karşısında kazanarak Son 16 biletini ceplerine koyabilirler. Hırvatistan karşısında 90 dakika boyunca hafife alınmaması gereken bir takım oyunu sergileyen Fas, gruptan çıkma hayallerinden kolay kolay vazgeçmeyecek gibi görünüyor. 2022 Dünya Kupası F Grubu’nda liderliğin favorisi Belçika 3 puanla başlarken, Fas ise güçlü rakibine boyun eğmedi ve 1 puanla açılışı yaptı. İlk haftada iyi bir mücadele sergileyen iki takımın mücadelesinde, 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Japonya – Kosta Rika: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.48 (Bets10); 27 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 13:00’te başlama düdüğü çalınacak olan 2022 Dünya Kupası E Grubu 2. hafta mücadelesinde, Japonya ile Kosta Rika karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı TRT 1. Japonya’da moraller yerinde. 2022 Dünya Kupası’nda ilk hafta geride kalırken, Hajime Moriyasu ve öğrencileri tarih yazdı diyebiliriz. Almanya karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan ekip, ikinci yarıda harikulade bir geri dönüşe imza atarken, Ritsu Doan ve Takuma Asano’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. 3 maçlık zorlu fikstürde ilk maça damgasını vuran Japonya, galibiyetlerine Kosta Rika karşısında devam etmek istiyor. Bu hafta kazanmaları halinde Son 16 Turu’nu garantileme fırsatına sahipler. Almanya karşısında 90 dakika boyunca topun hakimiyetini rakibine veren Japonya, fırsatları çok iyi değerlendirdi ve bu turnuvada ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu bizlere gösterdi. Oyun disiplininden kopmayan Japonya, E Grubu’nun en sürpriz sonuçlarından birine imza atabilir. Kosta Rika, 2022 Dünya Kupası’nda yetersiz bir görüntü sergiledi. E Grubu’nun ilk haftasında İspanya ile karşı karşıya gelen Luis Suarez’in öğrencileri, sahadan 7-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, ilk haftanın en kötü sonucuna imza attı. 90 dakika boyunca oyunu kendi yarı sahasında kabullenen ekip, rakip kaleye isabetli şut dahi atamadığı maçta, kalesinde 7 gol birden gördü. Turnuvanın en etkisiz takımı olarak ilk 90 dakikayı geride bırakan Kosta Rika, bu seviye için yeterli olmadığını bizlere gösterdi. Elemelerde zor anlar yaşamasına rağmen zafere ulaşan konuk ekip, Son 16 umutlarını korumak için Japonya karşısında kazanmak zorunda. 2022 Dünya Kupası’na rüya gibi bir başlangıç yapan Japonya, Almanya karşısında aldığı harika galibiyetle güven vermeyi başardı. Japonya, gruba kabus gibi bir başlangıç yapan Kosta Rika karşısında, galibiyetlerine tam gaz devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.07

Bets10 Bahis Oranı: 215.0