2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Hırvatistan Kanada İddaa Tahmini 27.11.2022

2022 Dünya Kupası F Grubu 2. Maçında, Hırvatistan ile Kanada karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleyi saat 19.00’da TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Hırvatistan ile Kanada zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Hırvatistan galibiyetinin 2.15, beraberlik tercihinin 3.45, Kanada galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Canlı Bahise Extra Oran: Maç başlamadan verilen extra oranlara ek olarak, maç devam ederken de canlı extra yüksek oranları Bets10 sitesinde yakalayabilir ve kazancınızı 3-4 katına yükseltebilirsiniz. Diyelim ki ilk yarı gol olmadı, ikinci yarı 1.5 gol üstü oranı 2 orandan 10.00 orana kadar yükselebilir. Bu fırsatı da kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Hırvatistan 2 Puan Bıraktı

Hırvatistan, grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Fas ile yenişemedi. Karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Fas karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Zlatko Dalic’in ekibinin vasat bir performans gösterdiğini de belirtelim. Lider Belçika’nın ardından 2. sırada yer alan Hırvatistan, bu kez Kanada ile kozlarını paylaşacak. Kanada karşısında maçın favorisiler ve bu kez reaksiyon göstermeleri gerekiyor. Maç öncesinde Hırvatistan’da önemli bir eksik yok.

Kanada Umutlu

Kanada, 2022 Dünya Kupası’na mağlubiyet ile başladı. Grubun favorisi olarak gösterilen Belçika’ya 1-0 kaybettiler. Bu mağlubiyete rağmen iyi bir direnç gösteren Kanada, Alphonso Davies’in ayağından bir de penaltı kaçırdı. Öte yandan Belçika kalecisi Thibaut Courtois’i de bir türlü geçemediler. Gruptan çıkma umutlarını devam ettirmek adına Kanada’nın Hırvatistan karşısında kazanması gerekiyor ama işlerinin de kolay olmayacağı belli. Maç öncesinde Kanada’da eksik bulunmuyor.

Hırvatistan – Kanada Maç Bilgileri

Hırvatistan – Kanada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric

Kanada'nın ilk 11’i Belli mi?

Kanada’nın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Alistair Johnston, Kamal Miller, Steven Vitoria, Alphonso Davies, Richie Laryea, Stephen Eustaquio, Atiba Hutchinson, Junior Hoillet, Tajon Buchanan, Jonathan David

İddaa Tahmini

Hırvatistan, grubun ilk maçında Fas ile golsüz berabere kaldı. Çok fazla etkili olamadılar. Kanada ise penaltı kaçırdığı maçta Belçika’ya 1-0 kaybetti. Courtois’i geçmekte de çok zorlandılar. Hırvatistan’dan galibiyet bekliyorum. Gruptan çıkma umutlarını son maça taşımaları için kazanmaları önemli ama Kanada karşısında da işleri kolay değil. Kanada, hızlı ve kolay pozisyon üreten bir takım. Bu sebeple iki takımında skora katkı vereceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan, farka gitti. Kanada karşısında 4 golle kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.