İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.11.2022

28 Kasım Pazartesi günü İddaa fikstüründe yer alan 2022 Dünya Kupası mücadelelerini kupon olarak düzenledik. Bol şanslar.

Portekiz – Uruguay: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 28 Kasım Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan 2022 Dünya Kupası H Grubu 2. hafta mücadelesinde, Portekiz ile Uruguay karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı TRT 1. Fernando Santos ve öğrencileri, Gana engelini kayıpsız geçti. 2022 Dünya Kupası’na katılmak için Play Off mücadelesi veren Portekiz, A Grubu’nda liderliği Sırbistan’a kaptırarak büyük bir şok yaşarken, kısa sürede yaralarını sarmayı başardı. 2022 Dünya Kupası H Grubu’nun ilk haftasında Gana’yı Ronaldo, Felix ce Leao’nun golleriyle 3-2 mağlup etmeyi başaran Portekiz, hücum performansıyla tam not alırken, savunma da ise bireysel hatalar dikkat çekti. Ronaldo performansıyla eski günlerine geri dönüş sinyalleri verirken, Portekiz harika bir hücum hattıyla yoluna devam ediyor. Bu hafta Uruguay ile liderlik yolunda kritik bir sınav verecek olan Santos’un öğrencileri, galibiyetlerine devam etmek istiyor. 2022 Dünya Kupası H Grubu’nun ilk haftasında Güney Kore karşısına çıkan Uruguay, kağıt üzerinde galibiyetin favorisi olarak gösterilirken, sahada beklenilen olmadı ve iki takımda 1’er puanı bölüştü. Uruguay kaliteli gol ayaklarına sahip olsa da, pozisyon bulmakta zorlandı. Göreve Diego Alonso’nun gelmesiyle birlikte namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Uruguay’ı mağlup etmek kolay değil. Tecrübeli teknik adam göreve geldiği günden itibaren bir mucizeyi gerçekleştirdi ve 4’te 4 yapan Uruguay, Güney Amerika Eleme Grubu’nu geçmeyi başardı. 2022 Dünya Kupası’na ise durgun bir başlangıç yapan Uruguay, Portekiz karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. 2022 Dünya Kupası H Grubu’nda zirve mücadelesi vermesini beklediğimiz Portekiz ile Uruguay karşı karşıya geliyor. İki takımda yıldız golcüleriyle gole çok yakın. Portekiz ve Uruguay’ın bu zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Brezilya – İsviçre: MS 1 ve 1.5 ÜST, 1.56 (iddaa) – 10.00 (Bets10); Brezilya ile İsviçre, 2022 Dünya Kupası G Grubu’nun 2. hafta fikstüründe kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele 28 Kasım Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Brezilya, 2022 Dünya Kupası’na galibiyetle başladı. Tite ve öğrencileri, G Grubu’nun ilk haftasında Sırbistan engelini kayıpsız geçmeyi başarırken, Richarlison attığı harika 2 golle takımını 2-0’lık galibiyete taşıdı. Dünya Kupası’nda en fazla şampiyonluk sayısına ulaşan Brezilya, 2022 serüveninde bir kez daha şampiyonluğun en büyük favorisi olarak boy gösteriyor. 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Eleme Grubu’nu namağlup geçerek turnuvaya gelen Sambacılar, Sırbistan karşısında ilk yarıda gol kilidini açmayı başaramasa da, ikinci yarı itibariyle oyunu tamamen rakip yarı sahaya yıkmayı başardı ve hak ettiği bir galibiyetle başlangıcı yaptı. Liderliğin favorisi olarak gösterilen Brezilya, bu hafta İsviçre ile karşı karşıya gelecek. Tite’nin öğrencileri, Neymar’ın yaşadığı üzücü sakatlıkla kan kaybetse de, galibiyetlerine devam edebilecek bir kadro derinliğine sahip. Murat Yakın ve öğrencileri, Kamerun engelini 3 puanla geçmeyi başardı. G Grubu’na iyi bir başlangıç yapan İsviçre, Kamerun karşısında Embolo’nun tek golüyle 3 puana uzandı. Maç boyunca Yann Sommer birbirinden kritik kurtarışlara imza atarken, İsviçre rakibine gol şansı vermedi. Sommer ve Embolo ikilisi galibiyetin kilit isimleri olurken, Murat Yakın ve öğrencilerinin kazandığı maçta zor anlar yaşadığını söyleyebiliriz. Fırsatları daha iyi değerlendiren taraf İsviçre olsa da, Kamerun galibiyete daha yakın bir futbol sergiledi. Açılışı 3 puanla yapan İsviçre, bu hafta Brezilya karşısına çıkacak. Kendisi gibi gruba galibiyetle başlayan rakibi karşısında 3 puan arayacak olan İsviçre, ilk hafta kazanmasına rağmen Brezilya karşısında güven vermeyi başaramadı. 2022 Dünya Kupası serüvenine harika bir başlangıç yapan Brezilya, kağıt üzerinde neden favori olduğunu Sırbistan karşısında bizlere gösterdi. Sambacıların 2. haftada İsviçre engelini kayışız geçeceğini ve zorlu mücadelede 1.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Güney Kore – Gana: KGVAR, 1.81 (iddaa) – 2.03 (Bets10) ; TRT 1 ekranlarından 28 Kasım Pazartesi günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan 2022 Dünya Kupası H Grubu 2. hafta mücadelesinde, Güney Kore ile Gana karşı karşıya gelecek. Güney Kore, 2022 Dünya Kupası H Grubu’nda ilk haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza atarken, liderliğin favorileri arasında gösterilen Uruguay’dan 1 puanı kapmayı başardı. Maç boyunca rakibine gol şansı tanımayan Asya temsilcisi, hücum hattında etkisiz kalsa da, sahadan istediğini aldı. Savunma liderleri Min-Jae Kim ve Young-Gwon ikilisi iyi bir sınav verirken, sakatlıktan dönen Heung-min Son ise maç boyunca etkili olamadı. İlk haftadan iyi bir sonuçla ayrılan Güney Kore, Gana karşısında kazanmak istiyor. Son hafta Portekiz karşısına çıkacak olan Paulo Bento’nun öğrencileri, gruba mağlubiyetle başlayan Gana karşısında hata yapmak istemiyor. 2022 Dünya Kupası H Grubu’nda mücadele eden Gana, ilk hafta fikstüründe Portekiz’e kaybetti. Otto Addo ve öğrencileri, 3 gol yediği mücadelede, Andre Ayew ve Osman Bukari ile rakip fileleri havalandırmayı başarsa da, mağlubiyetten kurtulamadı. 3-2’lik skorla birlikte Gana gruptan çıkma şansını zora soktu diyebiliriz. Son 2 haftada Güney Kore ve Uruguay karşısına çıkacak olan Gana, Güney Kore karşısında galip gelerek, Son 16 umutlarını Uruguay maçına taşımak istiyor. Hücum performansıyla tam not alan Gana, savunma performansıyla ise sınıfta kaldı diyebiliriz. Portekiz’e 3 gol şansı veren ekip, çok daha net fırsatlardan ise ucuz kurtuldu. Galibiyete ihtiyacı olan Gana, hatalarını telafi etmek istiyor. 2022 Dünya Kupası’nda yoluna devam etmek için galibiyete ihtiyacı olan Güney Kore ile Gana karşı karşıya geliyor. Son haftaya avantajlı girmek isteyen iki takımında, ilk haftadaki iyi mücadelelerini bu hafta golle taçlandıracağını düşünüyorum. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Toplam İddaa Oranı: 4.96

Bets10 Bahis Oranı: 203.0