2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Portekiz Uruguay İddaa Tahmini 28.11.2022

2022 Dünya Kupası H Grubu 2. Maçında Portekiz, Uruguay karşısında da 3 puan peşinde. Mücadeleyi saat 22.00’de TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Portekiz ile Uruguay zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Portekiz galibiyetinin 2.00, beraberlik tercihinin 3.45, Uruguay galibiyetinin ise 4.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Maç Sırasında Extra Oran: Bets10 sitesi kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Extra oranlar ile kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Portekiz – Uruguay arasında oynanacak karşılaşmaya dair hem maç önü hem de maç sırasında extra oranlar karşınıza çıkacak. Yüksek oranlar ile bu keyfi yaşamak için Bets10 sitesini takip edebilirsiniz.

Portekiz’den 3 Gollü Galibiyet

Portekiz’de yüzler gülüyor. 2022 Dünya Kupası H Grubu ilk maçında Gana ile karşı karşıya gelen Fernando Santos’un öğrencileri, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Cristiano Ronaldo, Joao Felix ve Rafael Leao’nun golleriyle 3 puanı alan Portekiz, ilk maçlar sonunda grupta liderliğe yükseldi. Öte yandan Cristiano Ronaldo’nun 5 ayrı Dünya Kupası’nda da gol atmayı başararak tarihe geçtiğini belirtelim. Grubun 2. maçında ise Uruguay ile karşı karşıya gelecek olan Portekiz, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Uruguay Beraberlikle Başladı

Uruguay, grubun ilk maçında Güney Kore ile karşı karşıya geldi ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Güney Kore karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Rakibi karşısında 2 puan bırakan Uruguay, grubun 2. maçında ise lider Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Uruguay’ın gruptan çıkma umutlarını devam ettirmesi adına Portekiz karşısında puan alması önem taşıyor. Kadrolarında Darwin Nunez, Edinson Cavani, Luis Suarez ve Federico Valverde gibi kaliteli isimler yer alıyor.

Portekiz – Uruguay Maç Bilgileri

Portekiz – Uruguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lusail Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Joao Cancelo, Ruben Dias, Danilo Pereira, Raphael Guerreiro, Ruben Neves, Otavio, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix, Cristiano Ronaldo

Uruguay'ın ilk 11’i Belli mi?

Uruguay’ın muhtemel kadrosu: Sergio Rochet, Jose Gimenez, Diego Godin, Mathias Olivera, Martin Caceres, Matias Vecino, Rodrigo Bentancur, Facundo Pellistri, Federico Valverde, Luis Suarez, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Portekiz, Dünya Kupası’na 3 puan ile giriş yaptı. Grubun ilk maçında Gana’yı 3-2 mağlup ettiler. Uruguay ise Güney Kore karşısında 2 puan bıraktı ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Uruguay’ın galibiyet ihtiyacı daha fazla ama Portekiz’e karşı pek kolay değil. Her iki takımda galibiyet için oynayacak. Uruguay’dan bu kez gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Portekiz, yine kazandı. Uruguay engelini 2-0 ile geçtiler ve 2’de 2 yaparak gruptan çıkmayı garantilediler.