2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Galler İngiltere İddaa Tahmini 29.11.2022

2022 Dünya Kupası B Grubu son maçında lider İngiltere, Galler karşısında galibiyet peşinde. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Galler ile İngiltere takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galler galibiyetine 8.20, beraberlik tercihine 4.50, İngiltere galibiyetine ise 1.44 verildiğini görüyoruz.

Maç Sırasında Extra Oran: Bets10 sitesi kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Extra oranlar ile kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Galler – İngiltere arasında oynanacak karşılaşmaya dair hem maç önü hem de maç sırasında extra oranlar karşınıza çıkacak. Yüksek oranlar ile bu keyfi yaşamak için Bets10 sitesini takip edebilirsiniz.

Galler’in İşi Çok Zor

Galler, 2022 Dünya Kupası’na istediği başlangıcı yapamadı. Grubun ilk maçında ABD ile 1-1 berabere kalan Robert Page’in ekibi, grubun 2. maçında ise İran’a 2-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını iyice azalttı. Topladığı 1 puan ile grupta son sırada yer alan Galler, grubun son maçında ise lider İngiltere ile kozlarını paylaşacak. Galler’in gruptan çıkma şansı var ama bunun çok zor olduğunu belirtelim. Öncelikli olarak İngiltere karşısında kazanmaları ve gruptaki diğer maçın ise berabere bitmesi gerekiyor. Galler’in güçlü rakibi İngiltere karşısında işi çok zor. Maç öncesinde Galler’de kaleci Wayne Hennessey’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

İngiltere Lider Konumda

İngiltere, grupta namağlup bir şekilde yoluna devam ediyor. Grubun ilk maçında İran’ı 6-2 ile geçmeyi başaran Gareth Southgate’in ekibi, grubun 2. maçında ise ABD ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. İlk 2 maçta topladıkları 4 puan ile liderliğini sürdüren İngiltere, grubun son maçında ise Galler ile karşılaşacak. İngiltere’nin bugün Galler karşısında kazanması halinde grubu lider olarak tamamlayacağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde İngiltere’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Galler – İngiltere Maç Bilgileri

Galler – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ahmad Bin Ali Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galler’de kaleci Wayne Hennessey’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Neco Williams, Harry Wilson, Aaron Ramsey, Connor Roberts, Daniel James, Gareth Bale

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Luke Shaw, John Stones, Harry Maguire, Kieran Trippier, Declan Rice, Mason Mount, Jude Bellingham, Raheem Sterling, Bukayo Saka, Harry Kane

İddaa Tahmini

Galler’in gruptan çıkma şansı iyice azaldı. İngiltere ile ilk 2 maçta 4 puan toplayarak liderliğini devam ettiriyor. ABD karşısında pek güven vermediler ama Galler’in bugün gol bulabileceğini düşünüyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere, net bir galibiyet aldı. Galler’i 3-0 mağlup eden İngiltere, gruptan lider olarak çıktı ve son 16 turuna kaldı.