İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 29.11.2022

2022 Dünya Kupası A ve B Grubu’nda son hafta heyecanı yaşanırken, 29 Kasım Salı günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Galler – İngiltere: KGVAR, 1.96 (iddaa) – 10.00 (Bets10); 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran İngiltere, 29 Kasım Salı akşamı Galler karşısına çıkacak. TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak mücadeleye, Ahmed bin Ali Stadı ev sahipliği yapacak. 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda ilk 2 hafta sona erdiğinde, Galler en alt sıraya demir attı. Açılışı ABD karşısında yapan Robert Page ve öğrencileri, maç boyunca zor anlar yaşarken, Bale’in bitime kısa bir süre kazandığı penaltıyı gole çevirmesiyle mağlubiyetten kurtulmayı başarırken, 1-1’lik beraberliğin ardından geçtiğimiz hafta İran’a kaybettiler. İran karşısında büyük bir şok yaşayan ve 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Galler cephesinde, gol sorunu devam ediyor. İngiltere karşısında kazanmaktan başka şansı olmayan Galler, kazanması halinde ise İngiltere’yi gerisinde bırakarak, adını Son 16 Turu’na yazdıracak. Mucize gibi bir galibiyete ihtiyacı olan Galler’in işi oldukça zor. Page ve öğrencilerinin kazanmaktan başka şansı yok. 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda ilk 2 haftayı 4 puanla kapatan İngiltere, İran galibiyeti ve ABD beraberliklerinin ardından, son haftaya lider giriyor. Açılışı İran karşısında harika bir galibiyetle yapan İngiltere, tam yarım düzine golle galip gelmeyi başardı. 6-2’lik galibiyetin ardından, ABD ile golsüz berabere kalan İngiltere, bu hafta Galler karşısında kazanması halinde, liderliği garantileyecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndan itibaren namağlup bir performans sergileyen İngiltere, elemelerdeki etkisini gruplara taşıdı. İlk haftaya golcüleriyle damga vuran İngiltere, ikinci hafta gol yollarında ise etkisiz kaldı. Eski hücum performansına geri dönmek isteyen İngiltere, kaybetmesi halinde ise Son 16 şansını Galler’e kaptıracak. İngiltere’de hedef 3 puan ve liderlik. 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran İngiltere, Galler karşısında kazanarak, gruptan lider çıkmak istiyor. Galler ise bu kazanarak, Son 16 Turu’na adını yazdırmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İran – ABD: MS 2, 1.75 (iddaa) – 10.00 (Bets10); 29 Kasım Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan 2022 Dünya Kupası B Grubu son hafta mücadelesinde, İran ile ABD karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçın yayın ekranı TRT 1. 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda son haftaya girilirken, İran cephesinde Son 16 bileti sadece 1 puan uzaklıkta. ABD karşısına çıkacak olan Carlos Queiroz’un öğrencileri, kaybetmemesi halinde tarihinde ilk kez Son 16 Turu’nda mücadele edecek. Açılışı İngiltere karşısında 6-2’lik mağlubiyetle yapan İran, lider İngiltere’nin puan kaybettiği haftada harika bir galibiyete imza attı ve Galler engelini 2-0’lık net bir galibiyetle geçmeyi başardı. Altın değerinde 3 puan İran’ı Son 16 yarışında avantajlı konuma geçirdi. Galler karşısında gol kilidini bitime saniyeler kala Rouzbeh Cheshmi açarken, Rezaeian ise farkı 2’ye çıkardı. Son dakikaya kadar iyi bir mücadele sergileyen İran, Son 16 hayallerinden kolay kolay vazgeçmeyeceğini ispatladı. İran bu hafta ABD karşısında kader maçına çıkacak. ABD cephesinde 2022 Dünya Kupası serüveni beraberliklerle devam ediyor. B Grubu’nda ilk haftayı Galler ve İngiltere beraberlikleriyle geride bırakan ekip, son hafta İran karşısında kazanmak zorunda. İlk hafta Galler karşısında üstünlüğü korumayı başaramasa da, galibiyete yakın bir futbol ortaya koyan ABD, İngiltere karşısında etkisini sürdürdü ve rakibine gol şansı tanımadı. 0-0’lık beraberlikle sahadan ayrılan ABD, 180 dakika sonunda dirençli bir takım kimliği sergiledi. Üst üste beraberlikler alan ABD, İran karşısında kazanarak gruptan çıkmak istiyor. Gregg Berhalter ve öğrencilerinin, İran karşısında kazanmaktan başka şansı yok. Son 16 bileti için ABD’nin grupta ilk galibiyetini alması gerekiyor. 2022 Dünya Kupası’nda sürpriz performanslarla Son 16 umutlarını son haftaya taşımayı başaran İran ve ABD karşı karşıya geliyor. Final niteliğindeki bu zorlu mücadelede, ABD ilk haftadan itibaren sürdürdüğü dirençli futbolunu galibiyetle sürdürecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Hollanda – Katar: H1, 1.41 (iddaa) – 1.57 (Bets10); 29 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak olan 2022 Dünya Kupası A Grubu son hafta mücadelesinde, lider Hollanda ile son sıradaki Katar karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı TRT 1. Louis van Gaal ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda bu hafta Katar karşısına çıkacak. Grubun son maçına 4 puanla çıkacak olan Portakallar, gruptan çıkma hayalleri sona eren rakibi karşısında galibiyet arayacak. Açılışı Senegal karşısında 2-0’lık galibiyetle yapan Hollanda, geçtiğimiz hafta ise Ekvador ile 1-1 berabere kaldı. Gakpo ilk 2 haftada 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, harika bir performansla takımının en dikkat çeken ismi oldu. Liderliğin favorisi olarak gösterilen Hollanda, bu hafta kazanarak gruptan lider çıkmak istiyor. Grubun en zayıf halkası Katar karşısında, Hollanda galibiyetin mutlak favorisi. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda son 9 haftadan namağlup ayrılan Hollanda, 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda ise ilk 2 hafta namağlup performansını korudu. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadele eden Katar, grup aşamasında turnuvaya veda ediyor. 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Katar, A Grubu’nda ilk 2 haftadan puan çıkaramadı. Kalesinde tam 5 gole engel olmayı başaramayan ekip, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Tarihi gol Senegal karşısında Mohammed Muntari’den gelirken, ev sahibi adına ilk 2 hafta farklı mağlubiyetlerle sona erdi. Hollanda karşısına tüm umutlarını kaybederek çıkacak olan Katar, prestij mücadelesi verecek. Felix Sanches ve öğrencileri, bu hafta liderlik hedefindeki Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi en azından turnuvaya galibiyetle veda etmek istiyor. 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda adım adım liderliğe yürüyen Hollanda, hedefsiz Katar karşısına son grup maçına çıkacak. Liderlik koltuğu için galibiyete ihtiyacı olan Hollanda, güçsüz rakibi karşısında galibiyet adına zorlanmayacak ve rahat bir galibiyetle adını Son 16 Turu’na yazdıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.83

Bets10 Bahis Oranı: 157.0