İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.11.2022

30 Kasım Çarşamba günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon haline getirdik. 2022 Dünya Kupası mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Polonya – Arjantin: 2.5 ÜST, 1.82 (iddaa) – 10.00 (Bets10); İddaa fikstüründe 30 Kasım Çarşamba akşamı yer alan 2022 Dünya Kupası C Grubu son hafta mücadelesinde, Polonya ile Arjantin kozlarını paylaşacak. TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama düdüğü Türkiye saati ile 22:00’de çalınacak. Czeslaw Michniewicz ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası C Grubu’nda son haftaya lider giriyor. Polonya ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başarırken, rakiplerine gol şansı tanımadı. İlk hafta Meksika karşısında fırsatları değerlendirmeyi başaramayan Polonya, penaltı fırsatını Lewandowski ile gole çevirememiş ve 1 puana razı gelmişti. İkinci hafta Suudi Arabistan karşısında ise gol fırsatlarını çok daha iyi değerlendiren ekip, önce Zielinski, ardından Lewandowski ile rakip fileleri havalandırmayı başardı. Savunmadaki etkisini iyi hücum performansıyla taçlandıran Polonya, son hafta Arjantin’e kaybetmemesi halinde, Son 16 biletini cebine koyacak. 1 puanın yettiği Polonya, kazanması halinde ise liderlik koltuğunu garantileyecek. Michniewicz ve öğrencileri, iyi başladığı bu zorlu turnuvada bu büyük fırsatı kaçırmak istemiyor. 2022 Dünya Kupası C Grubu’nda son haftaya girilirken, Arjantin geçtiğimiz hafta aldığı Meksika galibiyetiyle birlikte, hem Son 16 umutlarını korudu, hem de liderlik iddiasını sürdürdü. Suudi Arabistan karşısında soğuk duş etkisi yaratan bir mağlubiyet alan Lionel Scaloni’nin öğrencileri, Messi’nin golüyle 1-0 öne geçtiği mücadeleyi, son 10 dakikada yediği üst üste gollerle 2-1 kaybetmişti. İlk haftanın en kötü sonuçlarından birine imza atan Arjantin, yaralarını 2-0’lık Meksika galibiyetiyle sardı. Messi bir kez daha sahneye çıkarak galibiyette kilit rol oynarken, ilk yarıda skor üretmekte zorlanan Arjantin cephesinde, oyuna sonradan dahil olan Fernandez, Julian Alvarez ve Molina ise galibiyette önemli rol oynadılar. Bu hafta lider Polonya karşısına çıkacak olan Arjantin, kazanarak gruptan lider çıkmak istiyor. Kaybetmeleri halinde ise 2022 Dünya Kupası serüvenine veda edebilirler. 2022 Dünya Kupası’nda Son 16 bileti dağıtılmaya devam ediyor. C Grubu’nun son haftasında, zirve iddiası devam eden Polonya ile Arjantin karşı karşıya gelecek. Turnuvada kader maçına çıkacak olan iki takımın mücadelesinde, Polonya ve Arjantin golcülerinin haftayı boş geçmeyeceğini düşünüyorum. Mücadelede 2.5 gol barajı aşılacaktır.

Tunus – Fransa: MS 2, 1.32 (iddaa) – 1.49 (Bets10); TRT SPOR ekranlarından 30 Kasım Çarşamba akşamı bizleri bekleyen 2022 Dünya Kupası D Grubu son hafta mücadelesinde, Tunus ile Fransa karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 18:00. Tunus cephesinde 2022 Dünya Kupası hayalleri sona ermek üzere. D Grubu’nda ilk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Jalal Qaderi’nin öğrencileri, Fransa karşısında kazanmak zorunda kaldı. İlk hafta Danimarka’dan golsüz beraberlikle 1 puan alarak, gruba sürpriz bir başlangıç yapan Tunus, ikinci haftada ise Avustralya’ya kaybetti. 180 dakika sonunda skor üretmeyi başaramayan Tunus, hücum hattında yetersiz bir görüntü sergiledi. Fransa karşısında kazanmaktan başka çaresi olmayan Tunus, 2’de 2 yapan rakibi karşısında sürpriz arayacak. Rakip Son 16 Turu’nu garantilemeyi başarsa da, Tunus’un işi çok zor. Jalal Qaderi ve öğrencilerinin bu hafta galibiyetten başka şansı kalmadı. 2018 Dünya Kupası’nda, Didier Deschamps önderliğinde şampiyonluk kupasını kaldıran Fransa, 2022 Dünya Kupası’nda ise 2’de 2 yaparak, Son 16 Turu’nu garantiledi. Avustralya ve Danimarka galibiyetleriyle 2022 Dünya Kupası serüvenine başlayan Fransa’da moraller yerinde. Hataya yer vermeyen Deschamps’ın öğrencileri, bir kez daha şampiyonluğun en net favorisi olduğunu bizlere gösterdi. Avustralya karşısında Mbappe, Giroud ve Griezmann harika hücum performanslarıyla 4 golde katkı sağlarken, Mbappe ve Griezmann ikilisi Danimarka karşısında bir kez daha sahneye çıktı ve galibiyeti getiren isimler oldular. Son 16 Turu’nu garantileyen Fransa, bu hafta Tunus karşısına liderlik koltuğunu korumak için çıkacak. Fransa’ya 1 puan dahi yeterken, en alt sıradaki Tunus karşısında galibiyetin favorisi olarak görülüyorlar. 2022 Dünya Kupası’na harika bir başlangıç yapan son şampiyon Fransa, son hafta Tunus karşısına çıkıyor. Fransa, Son 16 Turu’nu garantilemeyi başarsa da, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Avustralya –  Danimarka: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 2.05 (Bets10); 30 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 18:00’de bizleri bekleyen 2022 Dünya Kupası D Grubu son hafta mücadelesinde, Avustralya ile Danimarka kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı TRT 1. 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda mücadele eden Avustralya, ilk 2 haftadan 3 puan topladı ve Son 16 şansını son haftaya taşıdı. Graham Arnold ve öğrencileri, açılışı Fransa karşısında 4-1’lik mağlubiyetle yaparken, ikinci hafta Tunus engelini 1-0’lık galibiyetle geçti. Fransa karşısında yetersiz kalan Avustralya, Tunus karşısında ise hak ettiği bir galibiyet aldı. 3 puanı getiren gol ilk yarıda Mitchell Duke’den geldi. Danimarka karşısında kader maçına çıkacak olan Avustralya, kazanması halinde doğrudan Son 16 Turu’na yükselecek. Kaybetmemeleri halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecekler. Avantaj sahibi olan Avustralya, kazanmak zorunda olan Danimarka ile karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası C Grubu’nda son haftaya girilirken, Danimarka’nın galibiyetten başka şansı kalmadı. Harika bir eleme performansıyla 2022 Dünya Kupası’na katılan Kasper Hjulmand’ın öğrencileri, aynı etkiyi grupta henüz gösteremedi. İlk hafta Tunus ile golsüz berabere kalan Danimarka cephesinde, ilk hafta golcülerin formsuzluğu damga vurdu diyebiliriz. İkinci hafta ise son şampiyon Fransa karşısına çıkan Danimarka, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 16 şansını Avustralya maçına bırakan Danimarka, bu hafta kazanmak zorunda. Olası bir puan kaybında turnuvaya veda edecek olan Danimarka, kazanması halinde ise doğrudan Son 16 Turu’na yükselecek. 2022 Dünya Kupası C Grubu’nun son haftasında Son 16 için mücadele edecek. Galibiyete ihtiyacı olan Avustralya ve Danimarka, çıkacağı finali niteliğindeki zorlu mücadelede, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.37

Bets10 Bahis Oranı: 30.54