İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.12.2022

2022 Dünya Kupası F ve E Grubu’nda sahne alacak son hafta mücadelelerini kupon olarak hazırladık. 1 Aralık Çarşamba gününde kazanmanızı dileriz.

Hırvatistan – Belçika: 2.5 ÜST, 1.76 (iddaa) – 10.00 (Bets10); İddaa fikstüründe 1 Aralık Çarşamba akşamı sahne alacak olan 2022 Dünya Kupası F Grubu son hafta mücadelesinde, Son 16 hedefindeki Hırvatistan ile Belçika karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. 2022 Dünya Kupası F Grubu’nda son haftaya girilirken, ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Zlatko Dalic’in öğrencileri, liderlik koltuğunu Fas ile paylaşıyor. İlk haftada Kanada ile golsüz berabere kalan Hırvatistan, hedeflediği başlangıcı yapmayı başaramazken, mücadelede mağlubiyette zor kurtuldu ve kalesinde yaşadığı penaltı tehlikesine rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı. Kanada karşısında ise geçtiğimiz hafta 1-0 geriye düşen Hırvatistan, Andrej Kramaric ve Ivan Perisic işbirliğiyle geri dönmeyi başarırken, 4-1’lik galibiyetle birlikte, son haftaya lider girmeyi başardı. 4-1’lik galibiyetle birlikte büyük bir avantaj yakalayan Hırvatistan, averaj farkıyla grubun lideri. Bu hafta Belçika karşısında 1 puan Son 16 bileti için yetiyor. Kaybetmeleri halinde ise diğer maçın sonucunu beklemek zorundalar. 2022 Dünya Kupası F Grubu’nda Kanada, Hırvatistan ve Fas ile beraber mücadele eden Belçika, kağıt üzerinde grubun liderlik için en büyük favorisi olarak gösterilirken, ilk 2 hafta sona erdiğinde Roberto Martinez ve öğrencileri, Son 16 şansını dahi zora soktu. İlk hafta Kanada karşısında Michy Batshuayi’nin golüyle 3 puana uzanan Belçika, ikinci hafta Fas engeline takıldı. Sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan ekip, bu hafta Hırvatistan karşısında kazanmak zorunda. Galibiyetten başka şansı kalmayan Belçika, Avrupa Elemelerine namağlup performansıyla damga vurmayı başarsa da, aynı etkiyi henüz 2022 Dünya Kupası’nda gösteremedi. Zor günler geçiren Belçika, üzerindeki kara bulutları Hırvatistan galibiyetiyle dağıtmak ve 2022 Dünya Kupası’nda yoluna devam etmek istiyor. 2022 Dünya Kupası performansıyla ilk 2 haftada hayal kırıklığı yaşayan Belçika, Son 16 biletini almak için Hırvatistan karşısında kazanmak zorunda. Hırvatistan’a ise 1 puan yetiyor. İki güçlü takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Japonya – İspanya: MS 2, 1.23 (iddaa) – 1.40 (Bets10); TRT 1 ekranlarından 1 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saat ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan 2022 Dünya Kupası E Grubu son hafta mücadelesinde, Japonya ile İspanya karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası E Grubu’nda ilk haftaya Almanya galibiyetiyle damga vuran Japonya, Kosta Rika karşısında büyük bir fırsatı kaçırdı. Kazanması halinde Son 16 Turu’nu garantileyecek olan Japonya, açılışı İspanya karşısında 7-0’lık mağlubiyetle yapan Kosta Rika karşısında 90 dakika boyunca etkisiz bir futbol ortaya koyan ekip, Almanya karşısında ortaya koyduğu harika futboldan çok uzaktaydı. Almanya karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan Hajime Moriyasu’nun öğrencileri, Kosta Rika mağlubiyetinin ardından, İspanya karşısında kazanmak zorunda kaldı. Bu hafta en az 1 puana ihtiyacı olan Japonya, liderlik koltuğunda oturan İspanya karşısında bir kez daha sürpriz arayacak. İspanya, 2022 Dünya Kupası’nda ilk haftaya 7 gollük galibiyetiyle damga vurdu. Luis Enrique ve öğrencileri, E Grubu’nun açılış maçında Kosta Rika ile karşı karşıya gelirken, 90 dakika boyunca oyunu domine etmeyi başardı. Rakip fileleri tam 7 kez havalandırmayı başaran İspanya, genç yıldızlarıyla şampiyonluk yarışında ben de varım dediği bir sınav verdi. İkinci hafta ise Almanya karşısına çıkan İspanya, Morata’nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, bitime 7 dakika kala skoru koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. İspanya’nın son haftaya lider girmesi için 1 puan yeterli oldu. Matadorlar bu hafta Japonya karşısında kazanarak, Son 16 Turu’na lider gitmek istiyor. İşini şansa bırakmak istemeyen İspanya’nın galibiyete ihtiyacı var. 2022 Dünya Kupası’nda ilk haftaya damga vuran İspanya, Almanya karşısında ise etkisini 1 puanla sürdürdü. Son haftaya lider giren İspanya, Japonya karşısında kazanarak, Son 16 Turu’na lider yükselmeyi başaracaktır.

Kosta Rika – Almanya: MS 2 (-2), 1.61 (iddaa) – 1.87 (Bets10); 1 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan 2022 Dünya Kupası E Grubu son hafta mücadelesinde, Kosta Rika ile Almanya kozların paylaşacak. Maçın yayın ekranı TRT 1. 2022 Dünya Kupası E Grubu’na kabus gibi bir başlangıç yapan Kosta Rika, 7-0’lık İspanya hezimetinin ardından, Japonya karşısında sürpriz bir galibiyete ima attı. Keysher Fuller’in golü Japonya karşısında 3 puanı getirirken, Kosta Rika cephesinde umutlar devam etti. Gruplardaki en kötü başlangıca imza atan Kosta Rika, ilk haftaya damga vuran Japonya karşısında ise sürpriz bir galibiyete imza attı. Luis Suarez ve öğrencilerinin bu hafta Almanya karşısında en az 1 puana ihtiyacı var. Kazanması halinde adını Son 16 Turu’na yazdıracak olan Kosta Rika, kaybetmesi halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecek. Galibiyete ihtiyacı olan bir rakiple karşı karşıya gelecek olan Kosta Rika, Panzerler karşısında işi oldukça zor. Hem İspanya hem de Japonya karşısında sergilenen futbolla birlikte, Kosta Rika Son 16 yolunda güven vermeyi başaramadı. Almanya büyük bir felaketin kıyısından döndü ve 2022 Dünya Kupası’nda Son 16 hayallerini korudu. Kosta Rika karşısında 90 dakika boyunca oyunun tek hakimi olmayı başaran Almanya, bitiş düdüğüyle birlikte sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Mücadelede 1-0 öne geçmeyi başaran Panzerler, bitime 15 dakika kala kalesine gelen ilk 2 isabetli şutta gole engel olamadı. Şok mağlubiyetin etkileri İspanya karşısında devam ederken, ikinci haftada son  7 dakikaya 1-0 geride giren Hansi Flick ve öğrencileri, Fülkurg’un golüyle mağlubiyetten kurtuldu. Son 16 umutlarını son haftaya taşımayı başaran Almanya, Kosta Rika karşısında kazanmak zorunda. Galibiyete ihtiyacı olan Panzerler, yaptığı kötü başlangıca rağmen, Kosta Rika karşısına galibiyetin favorisi olarak çıkacak. 2022 Dünya Kupası E Grubu’nda ilk 2 haftadan henüz galibiyet çıkaramayan Almanya, yaptığı kabus gibi başlangıcın ardından, Kosta Rika karşısında kazanmak zorunda. Panzerler bir hataya daha izin vermeyecek ve rahat bir skorla 3 puana uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.48

Bets10 Bahis Oranı: 26.18