2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Hırvatistan Belçika İddaa Tahmini 01.12.2022

2022 Dünya Kupası F Grubu 3. maçında lider Hırvatistan, 3. sıradaki Belçika ile karşılaşacak. Zorlu mücadele saat 18.00’de start alacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Hırvatistan ile Belçika zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hırvatistan galibiyetinin 2.72, beraberlik tercihinin 3.45, Belçika galibiyetinin ise 2.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Maç Sırasında Extra Oran: Bets10 sitesi kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Extra oranlar ile kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Hırvatistan – Belçika arasında oynanacak karşılaşmaya dair hem maç önü hem de maç sırasında extra oranlar karşınıza çıkacak. Yüksek oranlar ile bu keyfi yaşamak için Bets10 sitesini takip edebilirsiniz.

Hırvatistan Lider Konumda

Hırvatistan, grupta lider konumda yer alıyor. 2022 Dünya Kupası F Grubunda ilk maçta Fas ile golsüz berabere kalan Hırvatistan, grubun 2. maçında ise Kanada engelini rahat geçti. 1-0 geriye düştükleri maçtan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Grupta ilk galibiyetini alan Zlatko Dalic’in öğrencileri, bu galibiyet ile puanını 4’e yükseltti. Lider konumda yer alan Hırvatistan, grubun 3. maçında Belçika ile karşılaşacak. Belçika karşısında alacakları 1 puan ile gruptan çıkmayı garantileyecekler.

Belçika’da Moraller Bozuk

Belçika’da moraller bozuk. Grubun ilk maçında Kanada engelini 1-0 ile geçen Belçika, galibiyete rağmen çok fazla etkili olamamıştı. Grubun 2. maçında ise Fas ile karşılaşan Roberto Martinez’in öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı ve gruptan çıkma şansını zora soktu. Belçika’nın gruptan çıkması için kazanmaktan başka çaresi yok. Takımda oyuncu iletişimi arasında da sıkıntılar olduğu haberleri çıktı. Belçika’nın güçlü rakibi karşısında da işi son derece zor.

Hırvatistan – Belçika Maç Bilgileri

Hırvatistan – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Timoth Castagne, Axel Witsel, Youri Tielemans, Leander Dendonecker, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Hırvatistan, grupta 4 puan topladı. Fas ile golsüz berabere kalan Zlatko Dalic’in ekibi, Kanada’yı ise 4-1 mağlup etti. Grupta liderliğini sürdüren Hırvatistan, son maçta karşılaşacağı Belçika karşısında 1 puan alması halinde gruptan çıkmayı başaracak. Belçika’da ise moraller bozuk. Kanada karşısında kazanan Belçika, Fas karşısında ise puan alamadı. Mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılarak şoka uğradılar. Belçika’nın gruptan çıkması için ise kazanması gerekiyor. Bol gollü ve yüksek tempolu bir karşılaşma bekliyorum. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST , Oran 1.76

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST , Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Mücadelede gol sesi çıkmadı. Belçika, turnuvaya veda etti.