2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Japonya İspanya İddaa Tahmini 01.12.2022

2022 Dünya Kupası E Grubu son maçında Japonya, İspanya karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacaını ve TRT SPOR kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Japonya İspanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Japonya kazanır 8.70, beraberlik 4.75, İspanya kazanır ise 1.40 olarak açıklanmış. 

Canlı Bahis Extra Oran: Japonya – İspanya maçı başlamadan önce verilen extra oranların yanı sıra, maç devam ederken de birbirinden sürpriz ve bol yüksek oranlar sizleri bekliyor. Örnek olarak ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve ikinci yarı da en az 2 gol çıkma oranının 2.00 orandan bir anda 10.00 orana kadar çıkabileceğini belirtelim. Bu tür fırsatlara Bets10 sitesinden ulaşabilirsiniz.

Japonya’dan Sürpriz Yenilgi

Japonya, grupta oynadığı 2 maçta tek galibiyet alabildi. Grubun ilk maçında Almanya karşısında 1-0 geriye düştükleri karşılaşmayı 2-1 kazanarak sürpriz yaptılar. Grubun 2. maçında ise Kosta Rika ile karşılaşan Jpaonya, bu maçı ise 1-0 kaybetti. Gruptan çıkma şansını tehlikeye attılar da diyebiliriz. Japonya, grubun son maçında İspanya ile karşılaşacak. İspanya karşısında kazanırlarsa, gruptan çıkmayı başaracaklar. Puan kaybında ise gruptaki diğer maçın berabere bitmesini bekleyecekler.

İspanya’ya Beraberlik Yetiyor

İspanya, grupta liderliğini sürdürüyor. 2022 Dünya Kupası’na 3 puan ile giriş yapan İspanya, grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Kosta Rika’yı 7-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu galibiyetin ardından ise Almanya ile karşılaştılar ve rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. 2 maçta 4 puan toplayan İspanya, grubun en güçlü takımı olarak dikkat çekiyor. Luis Enrique’nin ekibi bugün Japonya karşısında 1 puan alırsa, 2022 Dünya Kupası’nda son 16 turuna adını yazdıran taraf olacak.

Japonya – İspanya Maç Bilgileri

Japonya – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadele Türkiye saati ile 22.00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ahmed bin Ali Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Japonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Japonya’nın muhtemel kadrosu: Shuichi Gonda, Ko Itakura, Yuto Nagatomo, Hiroki Sakai, Maya Yoshida, Wataru Endo, Takefuso Kubo, Daichi Kamada, Ao Tanaka, Junya Ito, Daizen Maeda

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Cesar Azpilicueta, Aymeric Laporte, Jordi Alba, Rodri, Sergio Busquets, Gavi, Pedri, Marcos Asensio, Ferran Torres, Dani Olmo

İddaa Tahmini

Japonya, gruba sürpriz yaparak başlamıştı. İlk maçta Almanya’yı 2-1 mağlup ettiler ama bu maçın ardında da sürpriz bir yenilgi yaşayarak Kosta Rika’ya 1-0 mağlup oldular. Gruptan çıkmaları için kazanmaları yetiyor ama lidere karşı işleri kolay değil. İspanya ise 4 puan topladı ve lider konumda. Kosta Rika ve Almanya karşısında toplamda 8 gol buldular. İspoanya’nın hata yapmayacağını ve kazanacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.24

intobet Oranı: MS 2 , Oran 1.40

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, liderliği kaptırdı. Japonya, bir sürpriz daha yaptı ve İspanya’yı 2-1 mağlup ederek gruptan lider olarak çıktı.