2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Kamerun Brezilya İddaa Tahmini 02.12.2022

2022 Dünya Kupası G Grubu 3. Maçında, Kamerun ile Brezilya karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Kamerun ile Brezilya takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Kamerun galibiyetine 10.50, beraberlik tercihine 6.10, Brezilya galibiyetine ise 1.29 verildiğini görüyoruz.

Canlı Bahis Extra Oran: Kamerun – Brezilya maçı başlamadan önce verilen extra oranların yanı sıra, maç devam ederken de birbirinden sürpriz ve bol yüksek oranlar sizleri bekliyor. Örnek olarak Brezilya, Kamerun karşısında devreye 1-0 geride girdi. İkinci yarıda Brezilya’nın maçı kazanması verilen oranın 5-6 katına kadar çıkabileceğini belirtelim. Bu tür fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Kamerun’dan 1 Puan

Kamerun, grupta 3. sırada yer alıyor. 2022 Dünya Kupası’nda oynadıkları 2 maçta sadece 1 puan alabildiler. Grubun ilk maçında İsviçre’ye 1-0 mağlup olan Kamerun, grubun 2. maçında ise Sırbistan ile 3-3 berabere kaldı. Vincent Aboubakar’ın oyuna girmesinin ardından 3-1’den maçı 3-3’e getirdiler ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdılar. Grubun son maçında ise Brezilya ile karşı karşıya gelecekler. Kamerun’un gruptan çıkması için bu maçı kazanıp, İsviçre’nin ise puan kaybetmesi gerekiyor.

Brezilya Gruptan Çıkmayı Garantiledi

Brezilya, 2022 Dünya Kupası’nda son 16 turuna katılmayı garantiledi. Grupta oynadıkları 2 karşılaşmayı da kazanmayı başardılar. Grubun ilk maçında Sırbistan’ı 2-0 mağlup eden Sambacılar, grubun 2. maçında ise ise İsviçre engelini tek golle geçti. Brezilya’ya galibiyeti getiren gol ise Casemiro’dan gelmişti. İlk 2 maçta 6 puan toplayan Brezilya, grupta lider konumda yer alıyor. Son maçta karşı karşıya gelecekleri Kamerun karşısında da maçın net favorisiler.

Kamerun – Brezilya Maç Bilgileri

Kamerun – Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kamerun'un ilk 11’i Belli mi?

Kamerun’un muhtemel kadrosu: Andre Onana, Nicolas Nkoulou, Collins Fai, Jean Charles Castelletto, Nouhou Tolo, Andre Zambo Anguissa, Samuel Oum Gwet, Martin Hongla, Toko Ekambi, Maxim Choupo Moting, Bryan Mbeumo

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Alisson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Alex Sandro, Carlos Casemiro, Lucas Paqueta, Raphinha, Gabriel Martinelli, Vinicius Junior, Richarlison

İddaa Tahmini

Kamerun’un gruptan çıkma şansı var ama bunun zor olduğunu belirtelim. Brezilya karşısında öncelikli olarak kazanmaları gerekiyor. Brezilya ise grupta 2 maçının da kazandı ve gruptan çıkmayı başardı. Üstelik 2 maçta da gol yemediler. Brezilya’nın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Kamerun karşısında en az 3 gol bulmayı başarırlar.

İddaa Oranı: Brezilya 2.5 ÜST , Oran 1.96

Bets10 Oranı: Brezilya 2.5 ÜST , Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kamerun, sürpriz yaptı. Brezilya karşısında 1-0 kazanan Kamerun, grupta ilk galibiyetini aldı ama gruptan çıkmalarına yetmedi.