İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.12.2022

3 Aralık Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan, 2022 Dünya Kupası Son 16 mücadelelerini kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Arjantin – Avustralya: MS 1 ve 1.5 ÜST, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; TRT 1 ekranlarında 3 Aralık Cumartesi akşamı bizleri bekleyen, 2022 Dünya Kupası Son 16 mücadelesinde, Arjantin ile Avustralya karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadeleye, Ahmed bin Ali Stadı ev sahipliği yapacak. 2022 Dünya Kupası C Grubu’nu lider tamamlayan takım Arjantin oldu. Messi ve arkadaşları için 2022 Dünya Kupası serüveni Suudi Arabistan mağlubiyetiyle kabus gibi başlarken, tam 37 maç sonra mağlup olan Tangocular, önce Meksika, ardından Polonya karşısında kazanarak, Son 16 biletini lider olarak cebine koydu. 3 maçtan 6 puan çıkarabilen Arjantin, Meksika, Polonya ve Suudi Arabistan karşısında oyunun tek hakimi olmayı başarırken, Suudi Arabistan’a karşı son 10 dakikada yapılan hatalar pahalıya mal oldu. Lionel Scaloni ve öğrencileri, son 2 haftada performansını bir adım daha ileriye taşımayı başarırken, Meksika ve Polonya karşısında 2-0’lık galibiyetlere imza attı. 270 dakika sonunda ortaya koyulan futbolla birlikte, Tangocular favorilerden birisi olduğunu bizlere gösterdi. 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu’nda Avustralya karşısına çıkacak olan Arjantin, son 2 haftada aldığı sonuçlarla birlikte favori olarak gösteriliyor. 2022 Dünya Kupası D Grubu’ndan Fransa ile birlikte çıkan takım Avustralya oldu. Graham Arnold ve öğrencileri, ağır bir darbe alarak 2022 Dünya Kupası serüvenine merhaba derken, üst üste galibiyetlerle güven tazeledi. Son şampiyon Fransa karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan Avustralya, ardından Tunus ve Danimarka’ya 1-0’lık üstünlükler kurmayı başardı ve gruptan 2. olarak çıktı. Son 16 Turu’nda mücadele etmeye hak kazanan Avustralya, sürprizlerine Arjantin karşısında devam etmek istiyor. Danimarka engelini geçerek D Grubu’nun en sürpriz sonuçlarından birine imza atan Avustralya, kedi kaderini kendisi belirledi. Son maçta Danimarka karşısında 1-0’lık galibiyetle tur atlamayı başaran Avustralya, Son 16 Turu’nun zayıf halkaları arasında gösterilse de, neler yapabileceğini D Grubu’nun son 2 haftasında bizlere gösterdiler. 2022 Dünya Kupası’nda son 2 haftayı galibiyetlerle geçiren Arjantin ve Avustralya, gol yemeden aldığı galibiyetlerle adını Son 16 Turu’na yazdırdı. Suudi Arabistan karşısında yaşadığı büyük şoku atlatan Arjantin, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak Avustralya’yı mağlup etmeyi başaracak ve mücadelede 1.5 gol barajı aşılacaktır.

Hollanda – ABD: MS 1, 1.66 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 3 Aralık Cumartesi akşamı 2022 Dünya Kupası’nda Son 16 heyecanı yaşanıyor. Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan mücadelede, Hollanda ile ABD karşı karşıya gelecek. Dev maçın yayın ekranı TRT 1. Hollanda, 2022 Dünya Kupası serüvenine iyi bir başlangıç yaptı ve A Grubu’nda liderliği kimseye vermedi. Louis van Gaal ve öğrencileri, namağlup lider olarak Son 16 Turu’na çıkmayı başarırken, 3 maçtan 7 puan topladı. Sadece Ekvador karşısında 1-1’lik beraberlikle puan kaybı yaşayan Hollanda, Senegal ve Katar karşısında ise 2-0’lık galibiyetlere imza attı. PSV formasıyla harika bir sezon geçiren Gakpo, 3 maçta da rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başarırken, Hollanda’nın gol yükünü sırtladı. 3 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Portakallar, iyi bir hücum performansıyla karşımıza çıktı. Dünya Kupası’nda 3 kez final kaybeden Hollanda, bir kez daha gözünü şampiyonluğa dikti. Hollanda, Son 16 Turu eşleşmesinde ABD karşısında favori olarak gösteriliyor. A Grubu’nun lideri olarak, B Grubu 2. sırada tamamlayan ABD karşısında galibiyet arayacaklar. 2022 Dünya Kupası B Grubu’ndan lider İngiltere ile birlikte çıkmayı başaran takım ABD oldu. 3 haftalık fikstürde mağlubiyete yer vermeyen Gregg Berhalter’in öğrencileri, Galler ve İngiltere karşısında 1’er puana razı gelirken, İran galibiyetiyle gruptan 2. olarak çıkmayı başardı. Galler ve İngiltere karşısında iyi performanslarına rağmen fırsatları iyi değerlendiremeyen ABD, İran karşısında ise çok daha etkili oldu. Turnuvaya iyi hazırladığını ispatlayan ABD, fiziksel kalitesiyle ön planda. Savunmada rakiplerine kolay kolay geçit vermeyen ABD’nin Hollanda karşısında da en büyük kozu savunması diyebiliriz. Turnuvaya devam etmeleri zor görünse de, ABD kolay kolay tur biletini bırakmayacaktır. 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda liderlik ipini göğüslemeyi başaran Hollanda, iyi hücum performansıyla gruba damga vurdu. Harika bir 3 haftalık fikstürü geride bırakan Hollanda, galibiyetlerine ABD karşısında devam edecek ve Çeyrek Finalist olarak haftayı noktalayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.68

Bets10 Bahis Oranı: 100.0