İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.12.2022

4 Aralık Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Fransa – Polonya: H1, 1.61 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; Fransa, 2022 Dünya Kupası’nda yer aldığı grubu lider olarak tamamladı. Grupta oynadıkları 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadılar. Avustralya’yı 4-1, Danimarka’yı ise 2-1 mağlup etmeyi başaran Didier Deschamps’ın ekibi, grubun son maçında ise Tunus’a 1-0 kaybetmişti. O maçta rotasyona gittiklerini de belirtelim. Grubu lider olarak tamamlayan Fransa, son 16 turunda Polonya ile karşı karşıya gelecek. Kylian Mbappe, gösterdiği performans ve attığı gollerle Fransa’nın en dikkat çeken oyuncusu konumunda. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen Fransa’nın Polonya karşısında da maçın net favorisi olduğunu belirtelim. Polonya, 2022 Dünya Kupası’nda Suudi Arabistan, Meksika ve Arjantin’in yer aldığı gruptan çıkmayı başardı. İlk 2 maçta Meksika ile golsüz berabere kalan Polonya, grubun 2. maçında ise Suudi Arabistan engelini 2-0 ile geçmişti. Son maçta Arjantin karşısına lider olarak çıktılar ama liderlik şansını kaybettiler. Arjantin’e 2-0 mağlup olan Polonya, grupta ilk mağlubiyetini yaşadı ve grubu 2. sırada tamamladı. Son 16 turuna adını yazdıran Polonya, Fransa karşısında sürpriz arayacak. Fransa, turun net favorisi. Grupta oynadıkları 3 maçta 6 puan topladılar ve grubunu lider bitirdiler. Tunus karşısında kaybetmişlerdi ama Deschamps’ın o maçta rotasyona gittiğini belirtelim. Polonya ise grubunu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turuna katıldı. Son maçta Arjantin’e 2-0 kaybettiler. Güçlü Fransa karşısında da işleri zor. Fransa’dan galibiyet bekliyorum. Polonya’yı farklı mağlup ederler ve turu geçen taraf olurlar.

İngiltere – Senegal: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; İngiltere, 2022 Dünya Kupası’nın güçlü takımlarından biri. Grupta oynadıkları 3 maçta 7 puan topladılar ve grubunu lider tamamladılar. İlk maçta İran’ı 6-2 mağlup etmeyi başaran İngilizler, 2. maçta ise ABD karşısında 2 puan bırakmıştı. ABD ile golsüz berabere kaldılar. Grubun son maçında ise Galler’i 3-0 ile geçen Gareth Southagate’in öğrencileri, 7 puan ile liderliğe ulaştı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Galler karşısında etkili bir performans gösteren Markus Rashford, galibiyetin baş mimarıydı diyebiliriz. Son 16 turunda Senegal ile karşılaşacak olan İngiltere’nin turu geçmesi bekleniyor. Senegal, 2022 Dünya Kupası’nda önemli bir başarıya imza attı. A Grubunda mücadele eden Senegal, Hollanda ve Ekvador gibi güçlü takımların yer aldığı gruptan çıkmayı başardı. Son maçta Ekvador karşısında 2-1 kazanan Aliou Cisse’nin öğrencileri, grubu 2. sırada tamamlayarak son 16 turunun yolunu tuttu. Grupta tek mağlubiyetini ise lider Hollanda’ya karşı aldılar. Senegal’in hücum hattında hızlı ve atletik isimler var. Ismaila Sarr, Boulaye Dia ve Krepin Diatta, her an pozisyona girebilecek ve tehlike yaratabilecek isimler. İngiltere’de yüzler gülüyor. Grupta oynadıkları 3 maçta 7 puan toplayan İngiltere, namağlup liderliğini korudu ve gruptan çıktı. Tek puan kaybını ABD’ye karşı yaşadılar. Senegal ise iyi bir direnç gösterdi ve zor bir gruptan, Hollanda ve Ekvador’un yer aldığı grupta 6 puan ile 2. Sırada yer alarak son 16 turuna kaldılar. İngiltere’nin kazanacağını düşünüyorum. Senegal engelini aşarlar ve çeyrek finale çıkarlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.17

Bets10 Bahis Oranı: 2.87