2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Hollanda Arjantin İddaa Tahmini 09.12.2022

2022 Dünya Kupası çeyrek final maçında Arjantin, Hollanda karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Hollanda ile Arjantin takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Hollanda galibiyetine 3.65, beraberlik tercihine 3.20, Arjantin galibiyetine ise 2.22 verildiğini görüyoruz.

Hollanda Tur Peşinde

Hollanda, Dünya Kupası’nda yer aldığı A Grubunu lider olarak tamamlamıştı. Grupta oynadıkları 3 maçta 7 puan topladılar. Grupta tek puan kaybını Ekvador’a karşı 1-1’lik sonuç ile alan Louis van Gaal’ın ekibi, son 16 turuna adını yazdırmayı da başardı. Son 16 turunda karşı karşıya geldikleri ABD’yi 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Memphis Depay, Daley Blind ve Denzel Dumfries’in golleriyle 3 puanı alan Hollanda’da moraller yerinde. Çeyrek finalde karşı karşıya gelecekleri Arjantin karşısında da tur arayacaklar.

Arjantin’de Hedef Yarı Final

Arjantin, 2022 Dünya Kupası’na şok bir yenilgi ile başlamıştı. Grubun ilk maçında Suudi Arabistan’a 2-1 kaybettiler ama sonrasında çıkışa geçmeyi başardılar. Önce Meksika’yı 2-0 mağlup eden Tangocular, grubun son maçında ise Polonya karşısında da 2-0 kazandılar ve grubu 6 puan ile lider tamamlayarak son 16 turuna kaldılar. Son 16 turunda zayıf bir rakip ile karşılaşan Arjantin, Avustralya’yı Lionel Messi ve Julian Alvarez’in golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardılar ve çeyrek finale yükseldiler. Çeyrek finalde ise rakip Hollanda. Arjantin’in Hollanda karşısında turun favorisi olarak gösterildiğini belirtelim.

Hollanda – Arjantin Maç Bilgileri

Hollanda – Arjantin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Al Thumama Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Vincent Janssen

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Nicolas Tagliafico, Cristian Romero, Nicolas Otamendi, Nahuel Molina, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Maria, Papu Gomez, Lionel Messi, Lautaro Martinez

İddaa Tahmini

Hollanda, 2022 Dünya Kupası’nda oynadığı 4 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Grubun namağlup lider bitirdiler. Son 16 turunda ise ABD karşısında 3-1 kazanmışlardı. Arjantin ise grupta ilk maçta Suudi Arabistan’a 2-1 kaybetti ama bu maçın ardından üst üste 3 maçtır da kazanıyorlar. Son 16 turunda Avustralya’yı 2-1 mağlup ettiler. İki takımda Dünya Kupası’nda oynadığı tüm maçlarda skor üretmeyi başardı. Hücumda üretken olan iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arjantin, Dünya Kupası’nda yarı finale yükselen taraf oldu. Normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçta Hollanda’yı penaltı atışları ile mağlup ettiler ve tur atladılar.