İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.12.2022

10 Aralık Cumartesi akşamı, 2022 Dünya Kupası’nda bizleri bekleyen Çeyrek Final mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İngiltere – Fransa: 2.5 ÜST, 1.82 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; TRT 1 ekranlarından 10 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’da naklen yayınlanacak olan 2022 Dünya Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, İngiltere ile Fransa kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadeleye Al Bayt Stadı ev sahipliği yapacak. İngiltere, 2022 Dünya Kupası’nda Son 16 Turu’nu zorlanmadan geçti. B Grubu’nu 3 maçtan topladığı 7 puanla zirvede tamamlayan Gareth Southgate’in öğrencileri, Son 16 eşleşmesinde ise Senegal engelini 3-0’lık net bir galibiyetle geçti. 4 maçta 12 gol bulmayı başaran İngiltere, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Son 3 maçını gol yemeden tamamlamayı başaran ekip, Çeyrek Finalist olarak son şampiyon Fransa karşısına çıkacak. Tam 26 yıldır Dünya Kupası’nda şampiyonluğa hasret kalan İngiltere, şampiyonluğa sadece 3 adım uzaklıkta. UEFA Uluslar Ligi’nde etkisiz kalan ekip, turnuva öncesi performansıyla kafalarda soru işareti yaratırken, turnuvanın başlamasıyla birlikte hem hücum hattında hem de savunmada etkili olarak rüştünü ispatladı. 2018 Dünya Kupası’nda şampiyonluk ipini göğüslemeyi başaran Didier Deschamps’ın öğrencileri, 2022 Dünya Kupası’nda ise Çeyrek Final kapısına dayandı. Fransa son şampiyon olarak turnuvaya başlarken, etkisine hız kesmeden devam etti. 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda 2’de 2 yapmayı başaran Horozlar, Avustralya ve Danimarka galibiyetleriyle liderliği garanti altına alırken, son maçta Tunus’a kaybetti. Tek mağlubiyetini Tunus karşısında alan Fransa, yıldızlarını Son 16 Turu için dinlendirirken, Son 16 eşleşmesinde Polonya engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. Mbappe 4 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, turnuvaya tam anlamıyla damga vurdu. Yıldızlarıyla rahat galibiyetlere imza atan Fransa, şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olarak yoluna devam ediyor. İngiltere, 2022 Dünya Kupası serüveninde mağlubiyete yer vermedi. Son 16 eşleşmesinde Senegal engelini zorlanmadan geçen İngiltere, rüştünü bir kez daha ispatladı ve 4 maçta 12 gol buldu. Fransa ise liderliği garantiledikten sonra gelen Tunus mağlubiyetini, Son 16 eşleşmesinde unutturdu ve 3-1’lik galibiyetle tur atladı. Golcüleriyle turnuvaya damga vuran İngiltere ve Fransa’nın karşı karşıya geleceği mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Fas – Portekiz: KGVAR, 1.90 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Katar 2022 Dünya Kupası Çeyrek Final Turu’nda sürpriz bir eşleşme bizleri bekliyor. 10 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de, Fas ile Portekiz kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleme şansına sahipsiniz. Kaleci Bono ve arkadaşları 2022 Dünya Kupası’nda Çeyrek Finalist. Fas sürprizleriyle turnuvaya damga vurmaya devam ediyor. Grupların en büyük sürprizi F Grubu’nda Hırvatistan, Belçika ve Kanada’yı gerisinde bırakarak yapan Walid Regragui’nin öğrencileri, lider olarak Son 16 biletini cebine koymayı başarırken, İspanya eşleşmesinden tarihi bir zaferle ayrıldı. Bono hem maçın 120 dakikasında, hem de penaltılarda İspanya’ya geçit vermedi. 0-0 beraberlikle biten normal sürenin ardından, seri penaltılarda İspanya’ya 3-0’lık üstünlük kurmayı başardılar. Turnuvanın ilk maçından itibaren savunmada disiplinli bir futbol sergileyen Fas, 4 maç sonunda sadece 1 gol yedi. Tarihinde ilk kez Çeyrek Final mücadelesi verecek olan Fas, Portekiz karşısına çıkacak. Tur şansları çok düşük görülse de, neler yapabileceklerini 4 maçlık fikstürde ispatladılar. Fas asla hafife alınmaması gereken bir rakip. 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu’nda Portekiz rüzgarı esti. Fernando Santos ve öğrencileri, İsviçre eşleşmesinden 6-1’lik galibiyetle çıkmayı başarırken, bu turun en iyi sonucuna imza attı. Portekiz cephesinde Cristiano Ronaldo’nun az süre alması büyük tartışmalar yaratırken, İsviçre karşısında maça yedek başlayan yıldız ismin yokluğunda alınan harika galibiyetle birlikte, eleştiriler sona erdi. H Grubu’nda liderlik ipini göğüslemeyi başaran Portekiz, etkisini tam gaz sürdürüyor. Bruno Fernandes, Joa Felix ve Matias Ramos, turnuvaya harika başlarken, Son 16 Turu’na kadar etkilerini sürdürmeyi başardılar. Fas karşısında galibiyetin mutlak favorisi olarak gösterilen Portekiz, sahadan Yarı Final biletiyle ayrılmak istiyor.4 maçta 12 gol bulan Portekiz, kalesinde ise 4 gole engel olamadı. 2022 Dünya Kupası’nda sürpriz galibiyetlere imza atan Fas ve Portekiz, Yarı Finalin kapısına kadar gelmeyi başardı. İki takımda harika bir turnuva geçirirken, sergiledikleri futbolla güven vermeyi başardı. Sürprizlerine devam etmek isteyen Fas ile Son 16 Turu’na 6 golle damga vurmayı başaran Portekiz’in karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımında turnuvaya veda etse dahi 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.45

Bets10 Bahis Oranı: 100.00