2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Hırvatistan Fas İddaa Tahmini 17.12.2022

2022 Dünya Kupası 3.’lük maçında, Hırvatistan ile Fas karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 18.00’de start alacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Hırvatistan ve Fas arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hırvatistan kazanır 2.40, beraberlik 3.50, Fas kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Maç Sırasında Extra Oran: Bets10 sitesi kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Extra oranlar ile kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Hırvatistan – Fas arasında oynanacak karşılaşmaya dair hem maç önü hem de maç sırasında extra oranlar karşınıza çıkacak. Yüksek oranlar ile bu keyfi yaşamak için Bets10 sitesini takip edebilirsiniz.

Hırvatistan Vasatı Aşamadı

Hırvatistan, 2022 Dünya Kupası’nda F Grubunda yer almıştı. Grubu namağlup 2. sırada tamamlayan Zlatko Dalic’in ekibi, son 16 turunda Japonya’yı penaltı atışları ile mağlup eden Zlatko Dalic’in ekibi, çeyrek finalde ise Brezilya’nın rakibi oldu. Uzatmaları 1-1 berabere biten maçta Brezilya’yı penaltılarla geçen Hırvatlar, yarı finale yükseldi ve Arjantin’e rakip oldu. Arjantin karşısında ise kötü oynadılar ve sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Final oynama şansını kaybeden Hırvatistan, 3.’lük maçında Fas ile karşı karşıya gelecek.

Fas 3. Olmak İstiyor

Fas, 2022 Dünya Kupası’nda yer aldığı F Grubunu namağlup lider tamamlamıştı. Gruptan çıkmayı başaran Walid Regragui’nin öğrencileri, son 16 turunda İspanya’yı penaltı atışları ile mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. Çeyrek finalde ise güçlü Portekiz’e karşı En Nesyri’nin tek golüyle 1-0 kazandılar ve sürpriz yaptılar. Yarı finalde ise Fransa ile karşılaşan Fas, mücadeleyi 2-0 kaybetti ve finale çıkamadı.2022 Dünya Kupası’nda 6 maçta sadece 1 kez mağlup olan Fas, 3.’lük maçında Hırvatistan ile kozlarını paylaşacak.

Hırvatistan – Fas Maç Bilgileri

Hırvatistan – Fas Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric

Fas'ın ilk 11’i Belli mi?

Fas’ın muhtemel kadrosu: Bono, Achraf Hakimi, Noussair Mazraoui, Naif Aguerd, Romain Saiss, Sofyan Amrabat, Hakim Ziyech, Azzedine Ounahi, Selim Amallah, Sofiane Boufal, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Hırvatistan, yarı finalde Arjantin karşısında beklenen performansı gösteremedi. Savunmada vasatı aşamayan bir performans gösteren Hırvatlar, Arjantin’e 3-0 kaybetti. Turnuvada ilk ke mağlubiyet yaşadılar. Fas ise yarı finalde Fransa karşısında sürpriz yapamadı ve mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu mağlubiyet ile final şansını kaybettiler. İki takımda da hedef kazanmak ve Dünya Kupası’nı 3. olarak bitirmek. Turnuvanın başından beri dikkat çekici bir performans gösteren Fas, Hırvatistan karşısında kazanır ve 2022 Dünya Kupası’nı 3o olarak tamamlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.65

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu sonucun ardından 2022 Dünya Kupası’nı 3. olarak tamamladılar.