Başakşehir Göztepe İddaa Tahmini 20.12.2022

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanı başlıyor. Göztepe deplasmanda, Başakşehir karşısında sürpriz peşinde. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Başakşehir Göztepe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 1.35, beraberlik 5.00, Göztepe kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış.

Başakşehir Turu Geçmek İstiyor

Başakşehir, Dünya Kupası öncesinde Süper Lig’de oynadığı son maçta Galatasaray karşısında tarihi bir mağlubiyet yaşamıştı. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’a 7-0 mağlup oldular. Tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşayan Başakşehir, yaklaşık 1 aylık aranın ardından Türkiye Kupası mesaisine çıkıyor. Türkiye Kupası 5. Turunda Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Başakşehir, turun favorisi. Geçen sezon Türkiye Kupası’nda 4. Turda Bodrumspor’a elenerek büyük hayal kırıklığı yaratmışlardı ama bu kez Başakşehir’den böyle bir hata beklemiyorum.

Göztepe Moralli

Göztepe’de moraller yerinde diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta TFF 1. Lig’de Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan İzmir ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında sürpriz bir 3 puan alan Sarı Kırmızılılar, çıkışını devam ettiriyor. TFF 1. Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan topladılar ve bu hafta içi Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e konuk olacaklar. Bir önceki turda Bucaspor’u 2-0 ile geçerek tur atlayan İzmir ekibi, Başakşehir karşısında da sürpriz yaparak turu geçmek istiyor.

Başakşehir – Göztepe Maç Bilgileri

Başakşehir – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Youssouf Ndayishimiye, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Göztepe'nin ilk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: Ekrem Kıılıçarslan, Emir Ortakaya, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Dino Arslanagic, Tarık Çamdal, Romal Palmer, Yalçın Kayan, Yasin Öztekin, David Tijanic, Marko Kvasina

İddaa Tahmini

Göztepe, Türkiye Kupası’na 3. Eleme turundan katılmıştı. 3. Turda Karaköprü Belediyespor’u 2-0, 4. Turda ise Bucaspor’u yine aynı skor ile 2-0 mağlup ederek tur atladılar. Başakşehir ise Türkiye Kupası’na 5. Turdan katılım sağlıyor. Kadro kaliteleri Göztepe’nin çok önünde. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, rahat bir galibiyet alır ve turu geçen taraf olur.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.72

Betroad Oranı: H1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, rahat bir galibiyet elde etti. İlk yarıdan fişi çektiler. Göztepe’yi 3-1 mağlup ettiler.