Manchester United Burnley İddaa Tahmini 21.12.2022

İngiltere Lig Kupası son 16 turu heyecanı devam ediyor. Burnley deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de Bets10 sitesinden takip edebilirsiniz.

Manchester United ile Burnley takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Manchester United galibiyetine 1.38, beraberlik tercihine 5.00, Burnley galibiyetine ise 7.50 verildiğini görüyoruz.

Manchester United Turun Favorisi 

Manchester United, Lig Kupası’nda bir önceki turda Aston Villa ile karşı karşıya gelmişti. Old Trafford’da konuk ettikleri rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyet ile adını bir üst tura yazdıran Kırmızı Şeytanlar, son 16 turunda Burnley ile karşılaşacak. Burnley karşısında da turun net favorisiler. Premier Lig’de ise geçen ay oynadıkları son maçta Fulham’ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek Dünya Kupası arasına moralli girmişlerdi. Lig Kupası’nda Burnley ile karşılaşacak olan Manchester United’ın rahat bir şekilde turu geçmesi bekleniyor. 

Burnley’in İşi Zor 

Burnley, İngiltere Lig Kupası son 16 turunda Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda Turf Moor’da konuk ettikleri Crawley Town’ı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Bu kez ise çok daha zorlu bir rakip ile karşılaşacaklar. Vincent Kompany’nin öğrencileri, İngiltere Championship’de mücadele ediyor ve lider konumdalar. Geçtiğimiz hafta sonu taraftarı önünde konuk ettikleri Middlesbrough’u 3-1 mağlup eden Burnley, en yakın takipçisi Sheffield United ile puan farkını da 6’ya çıkartmış oldu. Lig Kupası son 16 turunda Manchester United’a konuk olacak Burnley’de Anass Zaroury’nin sakatlığı sürüyor. 

Manchester United – Burnley Maç Bilgileri

Manchester United – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Anass Zaroury’nin sakatlığı sürüyor. 

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony Jadon Sancho, Markus Rashford

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Arijanet Muric, Taylor Harwood Bellis, Vitinho, Ian Maatsen, Louis Jordan Beyer, Jack Cork, Johann Gudmundsson, Josh Brownjill, Nathan Tella, Josh Cullen, Jay Rodriguez

İddaa Tahmini

Manchester United, Dünya Kupası arasına galibiyet ile giriş yapmıştı. Fulham deplasmanında 2-1 kazanarak araya moralli girdiler. Lig Kupası’nda ise bu hafta Burnley’i konuk edecekler. Bir önceki turda Aston Villa’yı 4-2 mağlup eden Manchester United, tur atlayan taraf olmuştu. Burnley, İngiltere Championship’in güçlü takımlarından biri ligde lider konumdalar. Bir önceki turda Crawley Town’ı elediler ama bu kez işleri çok zor. Manchester United hata yapmaz ve turu geçen taraf olur. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.80

intobet Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, rahat kazandı. Old Trafford’da Burnley’i 2-0 mağlup ettiler ve Lig Kupası’nda tur atladılar.