Newcastle United Bournemouth İddaa Tahmini 20.12.2022

İngiltere Lig Kupası son 16 turu heyecanı başlıyor. Newcastle United ile Bournemouth’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.45’de start alacak ve bets10 sitesinden yayınlanacak.

Newcastle United ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Newcastle United kazanır 1.47, beraberlik 4.50, Bournemouth kazanır ise 6.50 olarak açıklanmış.

Newcastle United Moralli

Newcastle United’da moraller yerinde. Dünya Kupası arasına moralli giren Eddie Howe’un öğrencileri, Premier Lig’de oynadığı son maçta Chelsea’yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. St. James Park’da tek golle kazanan Newcastle United, Arsenal ve Manchester City’nin takibini devam ettiriyor. İngiltere Lig Kupası’nda bir önceki turda Crystal Palace engelini penaltı atışları ile geçerek tur atlayan Newcastle United, son 16 turunda ise Bournemouth karşısında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Newcastle United’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bournemouth Sürpriz Peşinde

Bournemouth, Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Dünya Kupası arası öncesinde Everton’ı Vitality’de 3-0 mağlup eden Bournemouth, önemli bir galibiyet aldı ve kötü gidişatı sona erdirdi. Yaklaşık 1 aylık aranın ardından da Lig Kupası’nda son 16 turu maçına çıkacaklar. St. James Park’da Newcastle United ile karşılaşacak olan Bournemouth’u zor bir maç bekliyor. Bir önceki turda Everton’ı 4-1 ile geçen Bournemouth, dikkat çekici bir galibiyet alarak turu geçmeyi başarmıştı.

Newcastle United – Bournemouth Maç Bilgileri

Newcastle United – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Saint Allan Maximin

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de iyi bir sezon geçiriyor. Lig Kupası’nda da 2 eleme turunu geçtiler. Bir önceki turda Crystal Palace’ı penaltılarla mağlup etmişlerdi. Bournemouth ise bir önceki turda Everton’ı 4-1 mağlup ederek tur atladı ama bu turda işleri zor. Newcastle United, taraftarı önünde kazanır ve turu geçen taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, tek golle turu geçti. St. James Park’da Bournemouth’u 1-0 mağlup ettiler ve tur atladılar.