Galatasaray Keçiörengücü İddaa Tahmini 22.12.2022

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur heyecanı devam ediyor. Galatasaray ile Keçiörengücü’nün karşı karşıya geleceği mücadele saat 21.00’de start alacak ve A SPOR kanalından takip edilebilecek.

Galatasaray Keçiörengücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.22, beraberlik 6.50, Keçiörengücü kazanır ise 11.00 olarak açıklanmış.

Galatasaray Turun Favorisi

Galatasaray, Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettirdi. Dünya Kupası arasına farklı bir galibiyet ile giren Galatasaray, Başakşehir deplasmanında 7-0 kazanarak dikkat çekici bir galibiyet almıştı. Süper Lig’de üst üste 3. Galibiyetini alan Okan Buruk’un ekibi, lider Fenerbahçe ile de araki puan farkını 2’ye indirmiş oldu. Türkiye Kupası’nda ise bu hafta 5. Tur maçında Keçiörengücü’nü konuk edecekler. Bir önceki turda Ofspor’u 2-1 mağlup ederek tur atlayan Sarı Kırmızılılar, Keçiörengücü karşısında da turu geçmeye yakın taraf.

Keçiörengücü Deplasmanda Kaybetti

Keçiörengücü, geçtiğimiz hafta sonu TFF 1. Lig’de şok bir mağlubiyet yaşadı. Düşme hattındaki Yeni Malatyaspor’u konuk olan Taner Taşkın’ın öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Ankara ekibi, bu hafta içi Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ın konuğu olacak. Keçiörengücü, önceki turlarda Diyarbekir Spor karşısında 4-1, Bulvarspor karşısında ise 4-2’lik skorlar ile kazanarak 5. Tura yükselmeyi başarmıştı.

Galatasaray – Keçiörengücü Maç Bilgileri

Galatasaray – Keçiörengücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mauro İcardi ve Sergio Oliviera’nın sakatlıkları bulunuyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Emin Bayram, Victor Nelsson, Leo Dubois, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Haris Seferovic

Keçiörengücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Keçiörengücü’nün muhtemel kadrosu: Metin Uçar, Erhan Kartal, Haşim Sarman, Taha Batuhan Yayıkcı, Erkam Reşmen, Aykut Çeviker, Jurgen Bardhi, Mikail Okyar, Rashad Muhammed, Ibrahim Olawoyin, Melih İnan

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Dünya Kupası arasına Başakeşhir’i 7-0 mağlup ederek giren Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını da arttırdı. Bu hafta ise Türkiye Kupası mesaisine çıkacaklar. Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın favorisi. Galatasaray’dan galibiyet beklentim var. Zayıf rakibini mağlup ederler ve turu geçen taraf olurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.49

intobet Oranı: H1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, tek golle turu geçti. İkinci yarıda Gomis’in attığı golle 1-0 kazandılar ve tur atladılar.