TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Ankaragücü İddaa Tahmini 23.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cuma günü 2 maç var. Bültenin ilk maçında Antalyaspor iç sahada, Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından seyredebilirsiniz.

Antalyaspor Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 1.99, beraberlik 3.86, Ankaragücü kazanır ise 3.86 olarak açıklanmış. 

Antalyaspor Tur Atladı

Antalyaspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de oynadığı son maçlarda üst üste galibiyetler alan Akdeniz ekibi, düşme hattından kurtuldu ve orta sıralarda kadar tırmanmaya başladı. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Fatih Karagümrük’ü 4-2 mağlup ederek üst üste 3. Kez kazandılar. Beşiktaş ile oynayacakları mücadele ise güvenlik önlemleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Geçtiğimiz hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Manisa FK’yı tek golle geçen Kırmızı Beyazlılar, adını bir üst tura yazdıran taraf oldu. Süper Lig’de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da Alassane Ndao’nun sakatlığı bulunuyor.

Ankaragücü 4 Maçtır Kaybetmiyor

Ankaragücü, Dünya Kupası arasına Trabzonspor beraberliği ile girmişti. Süper Lig’de iç sahada konuk ettikleri Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldılar. Üst üste 4 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, topladığı 13 puan ile düşme hattında yer alıyor. Kümede kalma umutlarını sürdüren Ankara ekibi bu hafta Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Antalyaspor ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. Maç öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmadığını da belirtelim.

Antalyaspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Antalyaspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Alassane Ndao’nun sakatlığı bulunuyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Antalyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçı da kazanmayı başardı. Son maçta iç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 4-2 mağlup ettiler. Ankaragücü ise Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmiyor. Son maçta da Trabzonspor’a karşı sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Her iki takımda hücumda üretken. Gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü, sürpriz yaptı. Antalyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttılar.