TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Giresunspor İddaa Tahmini 24.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi günü 3 maç var. Günün ilk maçında, Hatayspor ile Giresunspor kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Hatayspor ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 2.18, beraberlik 3.74, Giresunspor kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Hatayspor Favori Taraf 

Hatayspor, Dünya Kupası arasına galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İstanbulspor deplasmanına konuk olan Volkan Demirel’in öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve altın değerinde bir 3 puan elde etti. Süper Lig’de son 2 maçta 4 puan toplayan Hatayspor, düşme hattının da 1 puan üzerine çıkmış oldu. İç sahada oynadığı son 3 maçta da kaybetmeyen Hatayspor’un bu maçlarda 7 puan topladığını belirtelim. Bu hafta konuk edecekleri Giresunspor karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Mehdi Boudjemaa kart cezalısı. Kevin Soni’nin ise sakatlığı devam ediyor. 

Giresunspor’da Hedef 3 Puan 

Giresunspor, Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Dünya Kupası arasına 3 puan ile giren Giresunspor, Fenerbahçe deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönmeyi başardı. Haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza atan Hakan Keleş’in öğrencileri, bir dikkat çekici galibiyette Galatasaray deplasmanında almıştı. Özellikle büyük takımlara karşı çok iyi sonuçlar alabilen bir Giresunspor var. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta İstanbulspor ve Fenerbahçe’ya karşı üst üste galibiyetler alan Giresunspor, bu hafta Hatayspor deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Giresunspor’da Ramon Arias ve Alexis Perez’in kart cezalısı. 

Hatayspor – Giresunspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Ruben Riberio, Saba Lobzhanidze, Ze Luis, El Kaabi

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Giresunspor, Dünya Kupası arasına galibiyet ile girdi. Süper Lig lideri Fenerbahçe’yi deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Hatayspor ise İstanbulspor deplasmanında kazanarak moral buldu. İki takımda Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Hatay’da oynanacak karşılaşmada bol gol bekliyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. İç sahada konuk ettikleri Giresunspor ile 1-1 berabere kaldılar.