TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Başakşehir İddaa Tahmini 23.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Düşme hattında yer alan Ümraniyespor evinde, Başakşehir karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Ümraniyespor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ümraniyespor kazanır 4.28, beraberlik 3.73, Başakşehir kazanır ise 1.93 olarak açıklanmış. 

Ümraniyespor 5 Maçtır Gol Atıyor

Ümraniyespor, Süper Lig’de kümede kalma umutlarını sürdürüyor. İlk galibiyetini 12. Haftada Alanyaspor karşısında alan İstanbul ekibi, rakibini 3-1 mağlup ederek moral bulmuştu. Bu galibiyetten sonra Sivasspor deplasmanına konuk oldular ve bu karşılaşmadan ise 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 5 maçta da skor bulmayı başaran Recep Uçar’ın öğrencileri, hücumdaki üretkenliğini devam ettiriyor. Süper Lig’de son sırada yer alan Ümraniyespor, bu hafta Başakşehir karşısında sürpriz arayacak.

Başakşehir Telafi Peşinde

Başakşehir, Süper Lig’de oynadığı son karşılaşmada Galatasaray’a karşı farklı bir mağlubiyet yaşamıştı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 7-0 kaybeden Başakşehir’de moraller bozuk. Sezonun en farklı mağlubiyetini yaşayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadı. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler ve 5. Sıraya gerieldiler. Lider Fenerbahçe’nin de 5 puan gerisinde kaldılar. Bu hafta Süper Lig’in son sırasındaki Ümraniyespor’a konuk olacak Başakşehir, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Başakşehir’de Mesut Özil’in sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor – Başakşehir Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Mesut Özil’in sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Ümraniyespor, Süper Lig’de küme düşme hattında yer alıyor. 7 puana sahipler ve son sıradalar. Son 2 maçta Alanyaspor’u 3-1 mağlup eden Ümraniyespor, Sivasspor deplasmanında da 2-2 berabere kaldı. Son 2 maçta 4 puan toplayarak moral buldular. Başakşehir ise Süper Lig’de oynadığı son maçta Galatasaray’a 7-0 kaybetmişti. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta tek galibiyetleri var. Ümraniyespor’un ligde oynadığı son 5 maçta da karşılıklı goller atıldı. Yine benzer bir maç olur. Hem Ümraniyepsor hem de Başakşehir skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, bu kez hata yapmadı. Ümraniyespor deplasmanında 3-1 kazandılar ve zirve takibini sürdürdüler.