Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal West Ham İddaa Tahmini 26.12.2022

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi gününün son maçı. Arsenal ile West Ham’ın karşı karşıya geleceği Londra derbisi, saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından seyredilebilecek.

Arsenal ile West Ham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Arsenal galibiyetine 1.55, beraberlik tercihine 4.50, West Ham galibiyetine ise 6.30 verildiğini görüyoruz.

Arsenal 3 Maçtır Kazanıyor

Arsenal, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta Wolverhampton’a konuk olan Arsenal, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Martin Ödegaard’ın 2 golüyle 3 puanı alan Arsenal, en yakın takipçisi Manchester City ile aradaki puan farkını 5’e yükseltti. Üst üste 3 maçtır kazanan Mikel Arteta’nın öğrencileri, bu sezon Premier Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı. Bu hafta ise Londra derbisinde Wet Ham’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Arsenal’da Oleksandr Zinchenko, Emile Smith Rowe ve Reiss Nelson sakat olan isimler.

West Ham’ın İşi Zor

West Ham, Dünya Kupası arasına mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Leicester City’e 2-0 kaybettiler ve büyük hayal kırıklığı yarattılar. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Londra ekibinde moraller bozuk. Düşme hattına da yaklaşan David Moyes’un öğrencileri, bu hafta Londra derbisinde sahne alacak. Premier Lig lideri Arsenal’a konuk olacak olan West Ham’ı zor bir derbi bekliyor. Maç öncesinde West Ham’da Nayef Aguerd ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları bulunuyor.

Arsenal – West Ham Maç Bilgileri

Arsenal – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Oleksandr Zinchenko, Emile Smith Rowe ve Reiss Nelson sakat olan isimler. West Ham’da Nayef Aguerd ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları bulunuyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

Arsenal’da moraller yerinde. Dünya Kupası arasından önceki hafta Wolverhampton deplasmanından 3 puan ile dönen Arsenal, en yakın takipçisi Manchester City ile puan farkını 5’e çıkarttı. Bu hafta ise Londra derbisinde West Ham ile karşılaşacaklar. West Ham’da ise moraller bozuk. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçtan da puan çıkartamadılar. Arsenal’dan goll bir galibiyet bekliyorum. Emirates’de 3 gol izleriz. Derbide en az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide kazanan Arsenal oldu. Emirates’de West Ham’ı 3-1 mağlup eden Arsenal, liderliğini devam ettirdi.