Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Tottenham İddaa Tahmini 26.12.2022

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi günü bülten yoğun. Brentford evinde,Tottenham karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 15.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Brentford ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 3.80, beraberlik 3.75, Tottenham kazanır ise 2.00 olarak açıklanmış.

Manchester City’i Devirdiler

Brenford, Dünya Kupası arasına müthiş bir galibiyet alarak girdi. Etihad’da Manchester City’nin konuğu olan Brentford, Ivan Toney’in attığı gollerle maçı 2-1 kazandı ve sürpriz bir galibiyet aldı. Bu sezon Premier Lig’de 4. Galibiyetini alan Thomas Frank’ın öğrencileri, puanını ise 19’a yükseltmiş oldu. Üst üste 3 maçtır kaybetmeyen Brentford, bu hafta ise Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Brentford’da Thomas Strakosha ve Aaron Hickey’in sakat olduğunu belirtelim.

Tottenham 5 Maçtır Gol Yiyor

Tottenham, Premier Lig’de zirve takibini devam ettirmek istiyor. Dünya Kupası arasına Leeds United maçı ile giren Londra ekibi, Leeds United karşısında 4-3 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Liverpool mağlubiyetinin ardından moral buldular diyebiliriz. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta tam 3 kez kaybeden Antonio Conte’nin öğrencileri, son dönemde savunmada da güven vermiyor. 5 maçtır kalesini gole kapatamayan Tottenham, bu hafta Brentford deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Tottenham’da Richarlison sakat. Rodrigo Bentancur ise kart cezalısı.

Brentford – Tottenham Maç Bilgileri

Brentford – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Thomas Strakosha ve Aaron Hickey’in sakat olduğunu belirtelim. Tottenham’da Richarlison sakat. Rodrigo Bentancur ise kart cezalısı.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Oliver Skipp, Matt Doherty, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Lucas Moura, Harry Kane

İddaa Tahmini

İki takımda Premier Lig’de oynadığı son maçlarını kazandı. Özellikle Brentford, Etihad’da Manchester City’i 2-1 mağlup ederek dikakt çekti. Tottenham ise taraftarı önünde konuk ettiği Leeds Untied’ı 4-3 mağlup etmişti. Tottenham, zirve takibini devam ettirmek istiyor. Brentford deplasmanında zor da olsa kazanırlar ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başardı. Brentford deplsamanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler.