Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Wolverhampton Bahis Tahmini 26.12.2022

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Wolverhampton deplasmanda, Everton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından takip edilebilecek.

Everton Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Everton kazanır 2.38, beraberlik 3.30, Wolverhampton kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Everton Vasatı Aşamıyor

Everton’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de bu sezon sadece 3 galibiyeti bulunan Everton, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta Bournemouth’a konuk olan Everton, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Everton’da Frank Lampard adına tehlike çanları çalmaya başladı. Bu 3 maçlık süreçte rakip filelere gol atamayan Everton, hücumda da vasatı aşamıyor. Bu hafta Premier Lig’de Wolverhampton’ı konuk edecek Everton’da Dominic Calvert Lewin ve Andros Townsend’in sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton 5 Maçtır Kazanamıyor

Wolverhampton’da galibiyet hasreti devam ediyor. Premier Lig’de bu sezon 15 hafta geride kaldı ve Wolverhampton’ın 10 puanı bulunuyor. Yeni hocası Julen Lopetegui yönetiminde ilk maçına Arsenal karşısında çıkan Kurtlar, rakibine 2-0 kaybetmişti. Dünya Kupası arasına mağlubiyet ile giren Wolverhampton, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Bu 5 maçlık süreçte ise 1 puan alabildiler. Ligin son sırasında yer alan Wolverhampton adına tehlike çanları çalıyor. Bu hafta Everton’a konuk olacak Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic ve Pedro Neto sakat olan isimler.

Everton – Wolverhampton Maç Bilgileri

Everton – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dominic Calvert Lewin ve Andros Townsend’in sakatlıkları sürüyor. Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic ve Pedro Neto sakat olan isimler.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay, Salamon Rondon

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Hee Chan Hwang

İddaa Tahmini

Wolverhampton, Premier Lig’de yokları oynuyor. Geride kalan 15 haftada sadece 2 galibiyet alan Wolverhampton, ligin son sırasında. Everton’da düşme hattına iyic yaklaştı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta da galibiyet alamadılar. Everton çok formda değil ama Wolverhampton’ın vasat performansı sebebiyle ev sahibi galibiyetine yöneleceğim. Lamapard’ın ekibi 3 puana yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.04

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.38

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, çok önemli bir galibiyet aldı. Goodison Park’da Everton’ı 2-1 mağlup ederek moral buldular.