TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray İstanbulspor İddaa Tahmini 25.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini devam ettirmek isteyen Galatasaray iç sahada, İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Galatasaray bugün İstanbulspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Galatasaray galibiyetine 1.27, beraberlik tercihine 6.72, İstanbulspor galibiyetine 11.78 oran veriyor. 

Galatasaray 3 Maçtır Kazanıyor

Galatasaray’da moraller yerinde. Dünya Kupası arasına 3 puan ile giren Sarı Kırmızılılar, konuk olduğu Başakşehir deplasmanından 7-0’lık galibiyet ile döndü. Son dönemde üst üste galibiyetler alarak dikkat çeken Sarı Kırmızılılar, zirve takibini de devam ettiriyor. Süper Lig’de lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde 2. Sırada yer alan Okan Buruk’un ekibi, bu hafta İstanbulspor’u konuk edecek. Türkiye Kupası’nda ise hafta içi Keçiörengücü’nü Gomis’in golüyle 1-0 mağlup eden Galatasaray, tur atlamayı başardı. Maç öncesinde Galatasaray’da Fernando Muslera kart cezalısı. Sergio Oliviera, Mauro Icardi, Yunus Akgün ve Mathias Ross ise sakat olan isimler.

İstanbulspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler

İstanbulspor, üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Hatayspor’a 1-0 kaybettiler. Üst üste 6 maçtır mağlup olan Sarı Siyahlılar, ligin vasat takımlarından biri. Fatih Tekke’nin göreve gelişinden bu yana 3 maça çıkan İstanbulspor, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçından da puan çıkartamadı. Türkiye Kupası’nda ise konuk oldukları Fenerbahçe’ye 3-0 kaybettiler ve kupadan da elendiler. Bu hafta Süper Lig’de Galatasaray’a konuk olacak İstanbulspor’da Denis Kovacevic kadroda yok.

Galatasaray – İstanbulspor Maç Bilgileri

Galatasaray – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Fernando Muslera kart cezalısı. Sergio Oliviera, Mauro Icardi, Yunus Akgün ve Mathias Ross ise sakat olan isimler. İstanbulspor’da Denis Kovacevic kadroda yok.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Jankat Yılmaz, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Haris Seferovic

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Galatasaray, Dünya Kupası arasına müthiş bir galibiyet alarak girmişti. Başakşehir deplasmanından 7-0’lık galibiyet ile dönerek tüm dikkatleri üzerine çektiler. Fenerbahçe ile de puan farkını 2’ye indiren Galatasaray’da moraller yerinde. İstanbulspor ise Süper Lig’in vasat takımlarından biri diyebiliriz. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybediyorlar. Hafta içi ide Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldular ve kupaya veda ettiler. Galatasaray’ın rahat kazanması gereken bir maç. İstanbulspor karşısında farklı kazanırlar ve zirve takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasray, zorlandı ama kazanmasını bildi. İstanbulspor karşısında 2-1 kazandılar ve Süper Lig’in yeni lideri oldular.