TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Beşiktaş İddaa Tahmini 25.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Gaziantep FK iç sahada, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak olup Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Gaziantep FK ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 3.98, beraberlik 3.98, Beşiktaş kazanır ise 1.93 olarak açıklanmış. 

Gaziantep FK 3 Maçtır Kazanamıyor

Gaziantep FK, Dünya Kupası arasına beraberlik ile giren takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 3-3’lük beraberlik ile döndüler. 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Erol Bulut’un ekibi, rakibi karşısında 2 puan bıraktı. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta ise galibiyet alamayan Gaziantep FK, bu hafta ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş’ta 2 Eksik

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta içi Türkiye Kupası mesaisindeydi. Vodafone Park’da konuk ettikleri Şanlıurfaspor karşısında 2-0 geriye düştükleri maçı 4-2 kazanmayı başardılar. Süper Lig’de ise geçtiğimiz ay oynadıkları son karşılaşmada Galatasaray’a 2-1 kaybetmişlerdi. Zirve yarışından kopmak isteyemeyen Siyah Beyazlılar, bu hafta Gaziantep FK’nın konuğu olacak. 22 puanı bulunan Beşiktaş, lider Fenerbahçe’nin 7 puan gerisinde. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Romain Saiss sakat olan isimler.

Gaziantep FK – Beşiktaş Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı sürüyor. Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Romain Saiss sakat olan isimler.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Beşiktaş, hafta içi Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 4-2 kazanarak moral buldu. Süper Lig’de zirve yarışına ortak olmaları adına bu hafta kazanmaları önemli. Gaziantep FK ise formsuz. Süper Lig’de oynadıkları son 9 maçta sadece 1 kez kazanabildiler. Beşiktaş’a karşı da işleri pek kolay değil. Şenol Güneş’in öğrencileri, haftayı 3 puan ile kapatır ve zirve takibini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Gaziantep FK ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.