TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Beşiktaş Maç Tahmini 25.12.2022

Gaziantep FK sahasında Beşiktaş‘ı konuk edecek. Türkiye Süper Lig mücadelesi 25 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Gaziantep Kalyon Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Gaziantep FK galibiyetine 3.98, beraberliğe 3.98, Beşiktaş galibiyetine ise 1.93 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Gaziantep FK Etkisini Kaybetti

2022 Dünya Kupası öncesinde konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından 3-3’lük beraberlikle dönen Gaziantep FK, galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Erol Bulut ve öğrencileri, 90 dakika boyunda galibiyete daha yakın taraf olsa da, 2-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve 2 kez öne geçtiği maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen ekip, Türkiye Süper Lig sahnesinde 10. sıraya kadar geriledi. Sezona harika bir başlangıç yapan Gaziantep FK, ilk 4 haftadan namağlup performansıyla 10 puan toplamayı başarmıştı. Son 9 haftada ise sadece Konyaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup edebildiler. Kötü gidişata çare arayan Erol Bulut ve öğrencileri, son 3 haftada 7 gol yerken, savuma zafiyetleri dikkat çekti. Toparlanmak isteyen ev sahibi, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Beşiktaş karşısına çıkıyor.

Beşiktaş Zirveden Uzak Kaldı

Türkiye Süper Ligi’nde sezona Valerien Ismael önderliğinde merhaba diyen Beşiktaş, genç teknik adamla zor günler geçirdi ve çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Son 2 haftada göreve Şenol Güneş’i getiren Beşiktaş, Ümraniyespor karşısında 5-2’lik galibiyete imza atarken, Galatasaray derbisinden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah Beyazlılarda derbi mağlubiyeti moralleri bozdu. 13 haftadan 6 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başaran konuk ekip, liderin 7 puan gerisinde yer alıyor. Ligde 8. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, 2022 Dünya Kupası dönüşünde toparlanmak istiyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kapsamında Şanlıurfaspor karşısında 2-0 geriden gelerek 4-2’lik galibiyete uzanan Beşiktaş, rotasyonlu kadrosuyla ilk 45 dakikada etkisiz kalırken, ikinci yarıda yıldızlarının oyuna dahil olmasıyla birlikte, oyuna hakim olmayı başardı ve tur biletini cebine koydu. Wout Weghorst harika geçen 2022 Dünya Kupası’nın ardından, konuk ekibin en önemli gol silahı olmaya devam ediyor.

Gaziantep FK – Beşiktaş Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 16:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan. Mücadele Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK cephesinde Abdülkadir Parmak’ın sakatlığı devam ediyor. Beşiktaş takımında ise Rachid Ghezzal ve Romain Saiss’in sakatlıkları bulunuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo.

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Cenk Tosun.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası öncesinde zirvenin 7 puan gerisine düşen Beşiktaş, yeni hocasıyla yeniden zirve yarışında var olmak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ve son hafta derbi mağlubiyetiyle yıkılan Beşiktaş, aradan galibiyetle dönecek ve 3 haftadır puan kaybeden Gaziantep FK karşısında 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş deplasmanda etkisiz kaldı. Ev sahibi Gaziantep FK ise üstünlüğünü son dakikalarda koruyamadı ve 1 puana razı geldi. Beşiktaş liderin değiştiği haftada, kazanarak puan farkının açılmasına engel olamadı.