Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Newcastle United İddaa Tahmini 26.12.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste galibiyetler alarak dikkat çeken Newcastle United deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Leicester City ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Leicester City kazanır 3.20, beraberlik 3.55, Newcastle United kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış. 

Leicester City Moralli

Leicester City’de moraller yerinde. Premier Lig’de son dönemde dikkat çekici galibiyetler alan Brendan Rodgers’ın öğrencileri, Dünya Kupası arasına West Ham galibiyeti ile girmişti. Londra’da konuk oldukları West Ham’ı 2-0 mağlup ederek 3 puanı kapan Leicester City, puanını 17’ye yükseltti. Düşme hattından da uzaklaşan Leicester City, bu hafta King Power’da formda Newcastle United’ı konuk edecek. Maç öncesinde Leicester City’de Ryan Bertrand, Ricardo Perreira ve Çağlar Söyüncü’nün sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Newcastle United 5 Maçtır Kazanıyor

Newcastle United, Premier Lig’de üst üste galibiyetler alıyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta Chelsea ile karşılaşan Newcastle United, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Son 5 maçını da kazanmayı başaran Eddie Howe’un ekibi, lider Arsenal’ın takibini sürdürüyor. Sezonun en dikkat çeken takımlarından biri olan Newcastle United, Lig Kupası’nda da Bournemouth engelini 1-0 ile geçti ve tur atlayan taraf oldu. Özellikle bu sezon Miguel Almiron, performansı ve attığı gollerle Newcastle United’ın önde gelen isimlerinden biri. Bu hafta Leicester City’e konuk olacak Newcastle United’da Alexander Isak’ın sakatlığı sürüyor.

Leicester City – Newcastle United Maç Bilgileri

Leicester City – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Ryan Bertrand, Ricardo Perreira ve Çağlar Söyüncü’nün sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Leicester City’e konuk olacak Newcastle United’da Alexander Isak’ın sakatlığı sürüyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Saint Allan Maximin

İddaa Tahmini

Leicester City’de moraller yerinde. Dünya Kupası arasına West Ham galibiyet ile giren Leicester City, son 5 maçta 4. Galibiyetini aldı ve düşme hattının üzerine yerleşti. Newcastle United ise Premier Lig’de oynadığı son maçta Chelsea’yi 1-0 mağlup etmişti. Eddie Howe’un ekibi, üst üste 5 maçtır kazanıyor. Formda iki takımın maçında gollere yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.80

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, ilk yarıdan fişi çekti. King Power’da Leicester City’i 3-0 mağlup ettiler ve üst üste 6. galibiyetini aldılar.