TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Ümraniyespor Bahis Tahmini 27.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan Ankaragücü bu hafta evinde, Ümraniyespor’u konuk edecek. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Ankaragücü ve Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 1.93, beraberlik 3.73, Ümraniyespor kazanır ise 4.28 olarak açıklanmış.

Ankaragücü 5 Maçtır Kaybetmiyor

Ankaragücü, Süper Lig’de iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Dünya Kupası arasına Trabzonspor beraberliği ile giren Ankara ekibi, geçtiğimiz hafta ise Antalyaspor deplasmanına konuk oldu ve rakibini 2-0 ile geçti. Jese ve Ali Sowe’un golleriyle 3 puanı alan Ankaragücü, yenilmezlik serisini ise 5 maça çıkarttı. Antalyaspor galibiyet ile puanını 16’ya çıkartan Ankaragücü’nün düşme hattının da üzerine yerleştiğini belirtelim. Bu hafta ise Ümraniyespor’u konuk edecek Ankaragücü’nden yine galibiyet bekleniyor.

Ümraniyespor Deplasmanda Kayıp

Ümraniyespor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir karşısında puan alamadılar. Sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Recep Uçar’ın öğrencileri, son sırada yer almaya devam ediyor. Geride kalan 14 haftada tek galibiyet alabilen İstanbul ekibi, bu sezon 7 puan toplayabildi. Süper Lig’in en büyük düşme adayı olarak gösterilen Ümraniyepsor’un bu sezon deplasmanda da galibiyeti bulunmuyor. Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Ümraniyespor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Ankaragücü – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

İddaa Tahmini

Ankaragücü, geçen hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndü. Önemli bir 3 puan alan Ankara ekibi, yenilmezlik serisini ise 5 maça çıkarttı. Ümraniyespor ise ligin zayıf halkası. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Başakşehir’e 3-1 kaybettiler. Ligin son sırasındalar. Ankaragücü’nden bu hafta yine galibiyet bekliyorum. Ümraniyespor karşısında 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü, sürpriz bir yenilgi yaşadı. 1-0 öne geçtikleri maçta Ümraniyespor’a 2-1 mağlup oldular.