Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Bournemouth İddaa Tahmini 27.12.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Chelsea evinde, Bournemouth ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Chelsea ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.36, beraberlik 5.40, Bournemouth kazanır ise 9.00 olarak açıklanmış.

Chelsea’de Puan Kayıpları

Chelsea, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta Newcastle United’a konuk olan Maviler, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kaybeden Graham Potter’ın öğrencileri, son 5 maçtan ise galibiyet çıkartamadı. Yaşanan puan kayıplarının ardından Premier Lig’de 8. Sıraya kadar gerileyen Chelsea, lider Arsenal’ın ise tam 16 puan gerisine düştü. Bu hafta Stamford Bridge’de Bournemouth’u konuk edecek Chelsea’de N’Golo Kante, Ben Chilwell, Wesley Fofana ve Armando Broja sakat olan isimler.

Bournemouth 5 Maç Sonra Kazandı

Bournemouth, geçtiğimiz hafta içi Lig Kupası’nda Newcastle United ile karşı karşıya geldi. St. James Park’da konuk oldukları rakibine 1-0 kaybettiler ve kupaya veda ettiler. Premier Lig’de ise Dünya Kupası arasından önceki hafta Everton’ı 3-0 mağlup ederek moral bulmuşlardı. Bu galibiyet ile Premier Lig’de 5 maçlık galibiyet hasretine de son verdiler. Gary O’Neil’ın ekibi bu hafta ise Chelsea’nin konuğu olacak. Bournemouth’u zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Bournemouth’da David Brooks’un sakatlığı var.

Chelsea – Bournemouth Maç Bilgileri

Chelsea – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de N’Golo Kante, Ben Chilwell, Wesley Fofana ve Armando Broja sakat olan isimler. Bournemouth’da David Brooks’un sakatlığı var.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Chelsea’den artık galibiyet bekleniyor. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta da galibiyet alamadılar. Dünya Kupası arasına Newcastle United mağlubiyeti ile girmişlerdi. Bournemouth ise ligde oynadığı son maçta Everton’ı 3-0 mağlup ederek galibiyet hasretini sona erdirdi. Chelsea’nin kazanması gereken bir maç. Stamford Bridge’de Bournemouth’u mağlup ederler ve Premier Lig’de 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşarlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Stamford Bridge’de Bournemouth’u 2 golle geçerek 3 moral buldular.