TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Hatayspor İddaa Tahmini 27.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de liderliği kaptıran Fenerbahçe bu hafta evinde, Hatayspor’u konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.40, beraberlik 5.35, Hatayspor kazanır ise 8.45 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe 2 Maçtır Kaybediyor

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Yine bir maçta 10 kişi kalan Sarı Lacivertliler, son dönemde gördüğü kırmızı kartlar ile dikkat çekiyor. Süper Lig’de 3 yenilgisi bulunan Fenerbahçe’nin tüm yenilgilerini 1 kişi eksik kaldığında aldığını belirtelim. Son 2 maçtan puan çıkartamayan Jorge Jesus’un öğrencileri, Süper Lig’de liderliği de ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırmış oldu. Bu hafta ise Kadıköy’de Hatayspor karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Joao Pedro, Luan Peres ve Arda Güler sakat. Miguel Crespo ise kart cezalısı.

Hatayspor 2 Puan Bıraktı

Hatayspor, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Giresunspor ile yenişemedi. Bertuğ Yıldırım’ın şık golüyle öne geçtiler ama maçın sonlarına doğru yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Volkan Demirel’in öğrencileri, Süper Lgi’de oynadığı son 3 maçtan da puan çıkartmayı başardı. Düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan Hatayspor, bu hafta ise Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Fenerbahçe maçı öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Fenerbahçe – Hatayspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Joao Pedro, Luan Peres ve Arda Güler sakat. Miguel Crespo ise kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Enner Valencia

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Ruben Riberio, Saba Lobzhanidze, Ze Luis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, Süper Lig’de üst üste 2. kez mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanında 2-0 kaybettiler. Sezonun en kötü performansını gösteren Fenerbahçe, rakip kalaye isabetli şut çekemeden maçı kaybetti ve maçı da 10 kişi tamamladılar. Liderliği kaptıran Fenerbahçe, moral bulmak istiyor. Hatayspor’a karşı Kadıköy’de kazanmalarını bekliyorum. Fenerbahçe farklı kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, bu kez hata yapmadı. Kadıköy’de Hatayspor’u etkili bir oyun ile 4-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.