Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Nottingham Forest İddaa Tahmini 27.12.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Nottingham Forest deplasmanda, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Manchester United ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.35, beraberlik 5.60, Nottingham Forest kazanır ise 9.20 olarak açıklanmış.

Manchester United Favori Taraf

Manchester United, geçtiğimiz hafta içi Lig Kupası’nda karşı karşıya geldiği Burnley karşısında tur atlamayı başardı. Old Trafford’da konuk ettikleri rakibini 2-0 ile geçen Kırmızı Şeytanlar, bir üst tura yükselen taraf oldu. Premier Lig’de ise Dünya Kupası arasına Fulham galibiyet ile girdiler. Craven Cottage’de rakibini 2-1 mağlup eden Erik ten Hag’ın öğrencileri, zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta ise düşme hattındaki Nottingham Forest’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Manchester United’da Diogo Dalot’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Nottingham Forest Evinde Kazandı

Nottingham Forest, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Dünya Kupası arasına sürpriz bir galibiyet ile giren Steve Cooper’ın öğrencileri, City Ground’da konuk ettiği Crystal Palace’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’de bu sezon 3. galibiyetini alan Nottingham Forest, Southampton’ın üzerine çıkmayı da başardı. Bu hafta ise Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Giulian Biancone ve Omar Richards’ın sakatlıkları sebebiyle oynamaları beklenmiyor.

Manchester United – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Manchester United – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Diogo Dalot’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Giulian Biancone ve Omar Richards’ın sakatlıkları sebebiyle oynamaları beklenmiyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony Jadon Sancho, Markus Rashford

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

İki takımda Dünya Kupası arasından önceki haftayı galibiyet ile geçti. Manchester United, Fulham deplasmanından 2-1 kazanmıştı. Nottingham Forest ise iç sahada Crystal Palace’ı tek golle geçti. Manchester United, taraftarı önünde maçın net favorisi. Nottingham Forest’ı mağlup ederler ve zirve takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: H1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, 3 puanı 3 golle aldı. Nottingham Forest karşısında 3-0 kazandılar ve üst sıra takibini devam ettirdiler.