Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Ajaccio Angers Maç Tahmini 28.12.2022

28 Aralık Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri, düşme hattındaki Ajaccio ile Angers‘in 3 puan mücadelesi bekliyor. 16. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:00’de start alırken, BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Ajaccio galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.45, Angers galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Ajaccio Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’de son hafta Nantes deplasmanına konuk olan Ajaccio, Belaili ve Hamouma’nın golleriyle 2-0 öne geçmeyi başardığı mücadelede, üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Galibiyetin kıyısından dönen ev sahibi, düşme hattından kurtulmayı başaramadı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, 15 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle 12 puan topladı. Angers ve Strasbourg’un ardından ligin en zayıf performansını ortaya koyan Ajaccio, 2022 Dünya Kupası dönüşünde en yakın rakibi Angers’i sahasında konuk edecek. Toparlanmak için Ajaccio’nun galibiyete ihtiyacı var. Ev sahibi son 2 haftada 4 puan toplamayı başardı ve ilk 13 haftanın aksine çok daha etkili performanslar sergiledi.

Ligin Zayıf Halkası Angers

Fransa Ligue 1’in 15. haftasında Lille deplasmanına konuk olan Angers, 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, üst üste 7. mağlubiyetini alarak, en alt sıradan kurtulamadı. Sadece Montpellier ve Nice karşısında galip gelmeyi başaran konuk ekip, geri kalan 13 haftadan ise 2 puan çıkarabildi. Ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Angers, kalesinde tam 34 gole engel olamadı ve savunma anlamıyla da ligin en zayıf halkası oldu. Gerald Baticle ile yollarını ayıran ve göreve Abdel Bouhazama’yı getiren Angers, teknik adam değişikliğine rağmen kötü gidişata çare olamadı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde en yakın rakibi Ajaccio’ya deplasmanda konuk olacak olan Angers, kazanarak kabusa son vermek istiyor.

Ajaccio – Angers Maç Bilgileri

Ajaccio – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma BeIN SPORTS 5, ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele François-Coty Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajaccio’da bu hafta Cedric Avinel, Youssouf Kone ve Oumar Gonzalez kart cezalısı. Angers takımında Pierrick Capelle kart cezalısı. Lois Diony’n ise sakatlığı devam ediyor. Boufal ve Ounahi ise dinlendirilecek.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Mathieu Coutadeur, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Nabil Bentaleb, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler geçiren Ajaccio ve Angers, 2022 Dünya Kupası dönüşünde toparlanmak istiyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan ve savunma performanslarıyla sınıfta kalan iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.80

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Youcef Belaili oldu. Ajaccio iç sahada ligin en zayıf halkası Angers’i tek golle mağlup etmeyi başardı ve Ligue 1’de rahat bir nefes aldı..