TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Kayserispor İddaa Tahmini 28.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor ile Kayserispor’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Alanyaspor ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 2.18, beraberlik tercihinin 3.74, Kayserispor galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor’dan 1 Puan

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Francesco Farioli’nin öğrencileri, 9. Sırada yer alıyor. Son haftalarda taraftarı önünde de kolay kolay kaybetmeyen bir Alanyaspor var. Akdeniz ekibinin Süper Lig’de oynadığı son 5 iç saha maçında da mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da Idrissa Doumbia kart cezalısı.

Kayserispor Bay Geçti

Kayserispor, Süper Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Dünya Kupası arasına mağlubiyet ile giren Sarı Kırmızılılar, iç sahada konuk ettiği Konyaspor’a 2-1 kaybetti. Geçtiğimiz hafta ise finansal yükümlülüklerini yerine getiremeyen Kayserispor’a 3 puan silme cezası verildi. Geçen haftayı Süper Lig’de bay geçen Kayserispor, bu hafta Alanyaspor’un konuğu olacak. Orta sıralrada yer alan Kayserispor’da hedef 3 puan. Maç öncesinde Kayserispor’da Majid Hosseini’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alanyaspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Idrissa Doumbia kart cezalısı. Kayserispor’da Majid Hosseini’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Ramazan Civelek, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Alanyaspor, Süper Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Kayserispor ise Dünya Kupası arasına mağlubiyet ile girmişti. Geçen haftayı ise bay olarak geçtiler. Alanyaspor, hücumda üretken bir takım ama savunma hiç güven vermiyorlar. Alanya’da gollü bir maç izleriz. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, üst üste 3. yenilgisini yaşadı. Alanyaspor, iç sahada 3 puanı 3 golle aldı.