TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Adana Demirspor İddaa Tahmini 29.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışına ortak olmayan isten iki takım karşı karşıya gelecek. Beşiktaş evinde, Adana Demirspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaş ile Adana Demirspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Beşiktaş galibiyetine 1.86, beraberlik tercihine 4.13, Adana Demirspor galibiyetine ise 4.13 verildiğini görüyoruz.

Beşiktaş Puan Kaybetti

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Gaziantep FK’nın konuğuydu. 1-0 geriye düştüğü maçta Wout Weghorst’un golüyle 1 puanı kurtaran Siyah Beyazlılar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçta 5 puan bırakan Şenol Güneş’in öğrencileri, zirve yarışından da uzaklaşmaya başladı. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada fırsatını iyi kullanamayan Beşiktaş, lider Galatasaray’ın ise 7 puan gerisine düştü. Bu hafta Vodafone Park’da Adana Demirspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Romain Saiss sakat. Salih Uçan ise kart cezalısı.

Adana Demirspor Evinde Kazandı

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Fatih Karagümrük karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup eden Vincenzo Montella’nın öğrencileri, zirve takibini devam ettirdi. Süper Lig’de bu sezon sadece 1 kez kaybeden Adana Demirspor, lider Galatasaray’ın takibini de sürdürüyor. Süper Lig’de üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Adana Demirspor, bu hafta Vodafone Park’da Beşiktaş’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Beşiktaş – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Romain Saiss sakat. Salih Uçan ise kart cezalısı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Atiba Hutchinson, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Kevin Nkoudou, Wout Weghorst, Cenk Tosun

Adana Demirspor'un İlk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Britt Assambalonga

İddaa Tahmini

Beşiktaş, geçen hafta yine puan kaybetti. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanında 1-1 berabere kalarak 2 puan bıraktılar. Bir önceki maçta ise Galatasaray’a 2-1 kaybetmişlerdi. Son 2 maçından da galibiyet alamadan ayrılan bir Beşiktaş var. Adana Demirspor ise geçen haftayı galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ettiler. Beşiktaş karşısında da 3 puan arayacaklar. Vodafone Park’da karşılıklı goller bekliyorum. İki takımda atak futbolu benimsiyor ve bize bol gollü bir maç izlettirirler.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, tek golle 3 puanı aldı. Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ettiler ve haftayı galibiyet ile kapattılar.