TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Trabzonspor İddaa Tahmini 28.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Fatih Kargümrük evinde, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Fatih Kargümrük ile Trabzonspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fatih Kargümrük galibiyetine 3.76, beraberlik tercihine 3.76, Trabzonspor galibiyetine ise 2.04 verildiğini görüyoruz.

Fatih Karagümrük’de Puan Kayıpları

Fatih Karagümrük’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Fatih Karagümrük, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İkinci yarıda önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Süper Lig’de üstü üste 4 maçtır kazanamayan ve bu 4 maçlık süreçte 1 puan alabilen Andrea Pirlo’nun ekibi, düşme hattına kadar gerilemiş durumda. Bu hafta ise Trabzonpsor’u konuk edecekler. Fatİh Karagümrük’de maç öncesinde Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor.

Trabzonspor’dan 3 Puan

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk ettiği Fenerbahçe karşısında 3 puan almayı başardı. Taraftarı önünde konuk ettikleri Fenerbahçe’yi 2. Yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden Trabzonspor’da moraller yerinde. Üst üste 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Bordo Mavililer, zirve takibini de devam ettiriyor. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, 26 puana sahip ve Süper Lig’de 5. Sırada yer alıyor. Lider Galatasaray’ın 4 puan gerisindeler. Bu hafta Fatih Karagümrük’e konuk olacak Trabzonspor, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres, Stefano Denswil, Serkan Asan ve Dorukhan Toköz sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük – Trabzonspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatİh Karagümrük’de maç öncesinde Efe Tatlı’nın sakatlığı sürüyor. Trabzonspor’da Bruno Peres, Stefano Denswil, Serkan Asan ve Dorukhan Toköz sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Steven Caulker, Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Jimmy Durmaz, Colin Kazım Richards, Mbaye Diagne

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Yusuf Erdoğan, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta sonu lider Fenerbahçe’yi devirdi. İç sahada konuk ettikleri rakibini 2-0 mağlup ettiler. Fatih Karagümrük ise Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta Adana Demirspor deplasmanında 2-1 kaybettiler. Üst üste 4 maçtır kazanamıyorlar. Trabzonspor’dan galibiyet bekliyorum. Formsuz Fatih Karagümrük’ü mağlup ederek yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük farka gitti. Trabzonspor’u 4-1 mağlup eden Pirlo’nun ekibi, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı.