TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Gaziantep FK Bahis Tahmini 29.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Gaziantep FK deplasmanda, Giresunspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Giresunspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 2.33, beraberlik 3.60, Gaziantep FK kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Giresunspor’dan 1 Puan

Giresunspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Hatayspor deplasmanına konuk olan Hakan Keleş’in öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Golcü Bajic’in attığı golle 1 puanı kurtaran Giresunspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maça 7 puan toplayarak çıkışa geçen Karadeniz ekibi, bu hafta iç sahada konuk edeceği Gaziantep FK karşısında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Giresunspor’da Jorman Campuzano kart cezalısı.

Gaziantep FK 4 Maçtır Kazanamıyor

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Beşiktaş’ı konuk etti. Figueiredo’nun golüyle öne geçen Gazantep FK, maçın son anlarına doğru yediği golle 1 puana razı oldu. Beşiktaş karşısında iyi bir direnç gösterdiklerini de belirtelim. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Erol Bulut’un öğrencileri, 10. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta ise Giresunspor deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da Ertuğrul Ersoy ve Marko Jevtovic’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Giresunspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Giresunspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 17.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Jorman Campuzano kart cezalısı. Gaziantep FK’da Ertuğrul Ersoy ve Marko Jevtovic’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Giresunspor, Süper Lig’de oynadığı son 11 maçta da kalesini gole kapatamadı. Gaziantep FK’da son haftalarda savunmada güven vermiyor. Giresun’da gollü bir maç bekliyorum. Hem Giresunspor hem de Gaziantep FK skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor, iç sahada 3 puanı kaptı. Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyet ile kapattılar.