TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 28.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan İstanbulspor iç sahada, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

İstanbulspor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 2.81, beraberlik 3.73, Kasımpaşa kazanır ise 2.52 olarak açıklanmış.

İstanbulspor 7 Maçtır Kaybediyor

İstanbulspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Galatasaray deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-1 kaybeden İstanbulspor’da mağlubiyet serisi devam etti. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır mağlup olan İstanbulspor’un düşme hattında yer aldığını da belirtelim. Fatih Tekke’nin göreve gelişinden bu yana 4 hafta geçti ve İstanbulspor, bu maçların hiçbirinde puan alamadı. Bu hafta ise Kasımpaşa’yı konuk edecek olan İstanbulspor, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde İstanbulspor’da Eslem Öztürk sakat.

Kasımpaşa Alt Sıralarda

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Sivasspor’u ağırlayan Kasımpaşa, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Yeni hocası Selçuk İnan yönetiminde çıktıkları ilk maçtan da puansız ayrılmış oldular. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Kasımpaşa’da işler yoluna gitmiyor. Düşme hattındaki Sivasspor’un sadece 1 basamak üzerindeler. Bu hafta İstanbulspor’a kaybederlerse, büyük ihtimalle düşme hattına gerileyecekler.

İstanbulspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

İstanbulspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Eslem Öztürk sakat.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Ahmet Engin, Stephane Bahoken, Bersant Celina

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İstanbulspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Kasımpaşa ise düşme hattının 1 basamak üzerinde. İki takımda geçtiğimiz hafta sonunun mağlubiyet ile kapattı. İstanbulspor, 7 maçtır kaybediyor. Sivasspor ise 6 maçtır galibiyete hasret. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor, 7 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederek Süper Lig’de 3. galibiyetini aldılar ve moral buldular.