Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Strasbourg İddaa Tahmini 28.12.2022

28 Aralık Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 16. hafta heyecanı başlarken, lider PSG sahasında düşme hattındaki Strasbourg‘u konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:00.

Bets10, PSG galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.80, Strasbourg galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.96 oran kazandırıyor.

PSG Yıldızlarıyla Doludizgin

Christophe Galtier yönetiminde PSG’yi mağlup edebilen takım çıkmadı. PSG iki kulvarda birden namağlup performansıyla dikkat çekerken, şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Fransa Ligue 1’de 15 haftadan 13 galibiyet, 2 beraberlikle 41 puan toplamayı başaran ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsü harika performanslarıyla dikkat çekerken, Fransa Ligue 1’de son 5 maçını kazanan ekip, 2022 Dünya Kupası arasından galibiyetle geri dönmek istiyor. İç sahada Strasbourg’u konuk edecek olan ekip, galibiyetin mutlak favorisi. 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin formasıyla zafere ulaşan Messi ve şampiyonluğu finalde kaçırmasına rağmen, 8 golle turnuvaya damga vuran Mbappe, PSG formasıyla sergilediği harika performansı, milli takım formalarıyla sürdürmeye devam etti. PSG aradan yıldızlarıyla formda bir geri dönüş yapacaktır.

Strasbourg 5 Haftadır Kazanamıyor

Tehlike çanları Strasbourg ve teknik adam Julien Stephane için çalıyor. Konuk ekip, Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftayı 1 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakırken, 2022 Dünya Kupası arasına düşme hattının içerisinde girdi. Sadece Angers deplasmanından 3 puanla ayrılan Strasbourg, maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Kalesinde 26 gole engel olmayı başaramayan Julien Stephane’nin öğrencileri, rakip filelere ise sadece 17 gol gönderebildi. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden ekip, Dünya Kupası dönüşünde lider PSG karşısına çıkacak. Angers ile birlikte ligin en zayıf performansını sergileyen Strasbourg, ligin namağlup takımı PSG karşısında sürpriz arayacak. Teknik adam Stephane’nin kredisi günden güne azalırken, konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var.

PSG – Strasbourg Maç Bilgileri

PSG – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Danilo Pereira, Presnel Kimpembe ve Nuno Mendes’in sakatlıkları devam ediyor. Messi ise dinlendirilmek için kadroya alınmadı. Strasbourg cephesinde Alexander Djiku ve Ronael Pierre-Gabriel kart cezalısı. Colin Dagba ve Nordine Kandil’in sakatlıkları devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe, Neymar.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Ismael Doukoure, Thomas Delaine, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne namağlup performanslarıyla damga vuran PSG, 2022 Dünya Kupası dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Messi ve Mbappe ikilisi harika 2022 Dünya Kupası performansının ardından, PSG’yi sırtlamaya devam edecektir. Ev sahibi düşme hattındaki rakibi karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.41

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG iç sahada Marquinhos ve Kylian Mbappe’nin golleriyle kazandı. Ev sahibi Neymar’ın kırmızı kartıyla 10 kişi kalırken, galibiyet golünü son dakikada buldu ve Mbappe bir kez daha puan kaybını engelledi.