İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 29.12.2022

29 Aralık Perşembe akşamı, Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Marsilya – Toulouse: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 2022 Dünya Kupası dönüşünde 16. hafta heyecanı yaşanırken, 29 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadelede, Marsilya ile Toulouse karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4. Marsilya ara öncesi derbi galibiyetiyle moral buldu. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Marsilya, Igor Tudor önderliğinde en iyi sezon başlangıcına imza atarken, zorlu Şampiyonlar Ligi fikstürüyle birlikte ligde üst üste puan kayıpları yaşadı. Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamalarında veda eden Marsilya, yeniden rotasını Fransa Ligue 1’e çevirdi. Ligde üst üste 3 maçta PSG, Lens ve Ajaccio karşısında mağlup olan Igor Tudor’un öğrencileri, Strasbourg beraberliğiyle mağlubiyetlerine son vermeyi başarırken, son 2 haftada ezeli rakipleri Lyon ve Monaco’yu mağlup etti. Liderin 11 puan gerisinde yer alan ev sahibi, 4. sırada kendisine yer buldu. 2022 Dünya Kupası öncesinde Monaco deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran Marsilya, tekrar eski form grafiğine geri dönmeyi başarırken, Fransa Ligue 1’de güven vermeye devam etti. Ev sahibi milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. Fransa Ligue 1’e geri dönmeyi başaran Toulouse, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Marsilya deplasmanına konuk olacak. Rakibine son 16 resmi maçta diş geçirmeyi başaramayan konuk ekip, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı üst üste mağlubiyetlerle tamamladı ve araya moralsiz girdi. Üst sıraların gerisine düşen Toulouse, 12. sıraya kadar geriledi ve küme düşme tehlikesini hissetmeye başladı. 4 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan ve bu sezon ilk kez 4 maçtan namağlup çıkmayı başaran Toulouse, son 3 haftada ise Lens, Monaco ve Rennes karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son 3 haftada sadece 1 gol bulan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Kabusa milli ara dönüşünde son vermek isteyen Philippe Montanier’in öğrencileri, üst sıraların iddialı takımlarından Marsilya karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de üst üste derbi galibiyetleriyle araya moralli giren Marsilya, aradan galibiyetle dönmek istiyor. Toulouse ile karşılaştığı son 16 maçtan galip ayrılan Marsilya, Igor Tudor önderliğinde de rakibin mağlup etmeyi başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Nice – Lens: İY 0, 1.82 (iddaa) – 1.96 (intobet) ; BeIN SPORTS 5 ekranlarından 29 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nice sahasında Lens’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftayı 5 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Nice, 20 puanla 9. sırada yer aldı. Lucien Favre önderliğinde bu sezon istikrar sağlamakta zorlanan ev sahibi, son 6 haftadan namağlup bir performansla çıkmasına rağmen, üst sıralara henüz yetişemedi. Son 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan Nice, Lorient ve Brest karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından, son hafta ezeli rakibi Lyon ile 1-1 berabere kaldı. Zorlu deplasmanda yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaran Favre’nin öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşünde 2. sıradaki Lens ile iç sahada karşı karşıya gelecek. 15 gol atıp, kalesinde 17 gole izin veren Nice, bu sezon savunmada etkili olmayı başarırken, hücum hattında ise zayıf bir performans sergiledi. Lens, Fransa Ligue 1’de harika performans grafiğiyle, lider PSG’nin puan farkını açmasına izin vermedi. İlk 15 haftayı 11 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 2. sırada yer alıyor. Sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza atan Franck Haise’nin öğrencileri, lider ile puan farkını 5’te tutmayı başardı. Fransa Ligue 1’de tam 5 haftadır galip gelmeyi başaran konuk ekip, 2022 Dünya Kupası arasına harika bir form grafiğiyle girdi. Son 5 haftada Montpellier, Marsilya, Toulouse, Angers ve Clermont’u mağlup etmeyi başaran Lens, bu sezon sadece Nord derbisinden mağlubiyetle ayrılırken, Lille dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermedi. 15 haftada 26 gole imza atan Lens, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi. PSG’nin ardından ligin en iyi savunma performansını Lens sergiledi. Formunun zirvesinde olan konuk ekip, bu hafta Nice deplasmanında galibiyet arayacak.Fransa Ligue 1’de son 6 hafta yükselişe geçen Nice, milli ara dönüşü sahasında liderin en yakın takipçisi konuk edecek. Formunun zirvesindeki Nice ile ilk 15 haftaya damga vuran takımlardan birisi olan Lens’in karşı karşıya geleceği mücadelede, ilk 45 dakikanın eşitlikle geçileceğini düşünüyorum.

Reims – Rennes: MS 2, 1.93 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; 29 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 16. hafta mücadelesinde, Reims ile Rennes karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4. Reims, Fransa Ligue 1’de son 7 hafta namağlup bir performans sergiledi. Oscar Garcia önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapamayan Reims, göreve William Still’in gelmesiyle birlikte, adım adım üst sıralara tırmanmaya başladı. 4 hafta önce yaşanan teknik adam değişikliğinin ardından, Auxerre ve Nantes’i iç sahada mağlup etmeyi başaran Reims, Brest ve Montpellier deplasmanlarından ise 1’er puanla döndü. Son 7 haftada bileği bükülmeyen ev sahibi, 17 puanla 11. sıraya kadar yükseldi. Düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes almayı başaran Reims, bu hafta sahasında Rennes’i konuk edecek. 2022 Dünya Kupası dönüşünde seriyi galibiyetle taçlandırmak isteyen Reims’in iç saha avantajına rağmen işi oldukça zor. Rennes, Fransa Ligue 1’de son 11 hafta namağlup bir performans grafiği sergilerken, zirvenin en yakın takipçileri arasına girdi. Bruno Genesio ve öğrencileri, 15 haftalık fikstürden ise 9 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 31 puan toplamayı başardı. Liderin 10 puan gerisinde yer alan Rennes, son 7 maçının 6’sını kazandı. Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğunu Fenerbahçe’ye kaptırsalar da, son haftalarda harika performanslar sergilediler. Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Rennes, 2022 Dünya Kupası arasına moralli girdi. Aradan Reims deplasmanında geri dönecek olan Genesio’nun öğrencileri, seriyi sürdürmek istiyor. 15 maçta 31 gole imza atan Rennes, liderin ardından ligin en fazla gol bulan takımı. Martin Terrier 8, Amine Gouiri ise 6 golle, takımın en üretken isimleri oldular. Formda Rennes, deplasmanda galibiyete yakın taraf. Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftanın en iyi performanslarından birine imza atan Rennes, aynı zamanda son 11 haftada namağlup bir performans sergiledi. Liderin ardından ligin en iyi hücum performansını sergileyen Rennes, Reims deplasmanından 3 puanla ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.67

intobet Bahis Oranı: 6.70