Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Toulouse İddaa Tahmini 29.12.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 2022 Dünya Kupası dönüşünde 16. hafta heyecanı yaşanırken, 29 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadelede, Marsilya ile Toulouse karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.65, Toulouse galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Marsilya Eski Günlerine Döndü

Marsilya ara öncesi derbi galibiyetiyle moral buldu. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Marsilya, Igor Tudor önderliğinde en iyi sezon başlangıcına imza atarken, zorlu Şampiyonlar Ligi fikstürüyle birlikte ligde üst üste puan kayıpları yaşadı. Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamalarında veda eden Marsilya, yeniden rotasını Fransa Ligue 1’e çevirdi. Ligde üst üste 3 maçta PSG, Lens ve Ajaccio karşısında mağlup olan Igor Tudor’un öğrencileri, Strasbourg beraberliğiyle mağlubiyetlerine son vermeyi başarırken, son 2 haftada ezeli rakipleri Lyon ve Monaco’yu mağlup etti. Liderin 11 puan gerisinde yer alan ev sahibi, 4. sırada kendisine yer buldu. 2022 Dünya Kupası öncesinde Monaco deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran Marsilya, tekrar eski form grafiğine geri dönmeyi başarırken, Fransa Ligue 1’de güven vermeye devam etti. Ev sahibi milli aradan galibiyetle dönmek istiyor.

Toulouse Sürpriz Peşinde

Fransa Ligue 1’e geri dönmeyi başaran Toulouse, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Marsilya deplasmanına konuk olacak. Rakibine son 16 resmi maçta diş geçirmeyi başaramayan konuk ekip, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı üst üste mağlubiyetlerle tamamladı ve araya moralsiz girdi. Üst sıraların gerisine düşen Toulouse, 12. sıraya kadar geriledi ve küme düşme tehlikesini hissetmeye başladı. 4 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan ve bu sezon ilk kez 4 maçtan namağlup çıkmayı başaran Toulouse, son 3 haftada ise Lens, Monaco ve Rennes karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son 3 haftada sadece 1 gol bulan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Kabusa milli ara dönüşünde son vermek isteyen Philippe Montanier’in öğrencileri, üst sıraların iddialı takımlarından Marsilya karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak.

Marsilya – Toulouse Maç Bilgileri

Marsilya – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Amine Harit’in sakatlığı devam ediyor. Toulouse cephesinde ise Rhys Healey ve Mikkel Desler’in sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Issiaga Sylla, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst üste derbi galibiyetleriyle araya moralli giren Marsilya, aradan galibiyetle dönmek istiyor. Toulouse ile karşılaştığı son 16 maçtan galip ayrılan Marsilya, Igor Tudor önderliğinde de rakibin mağlup etmeyi başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya’dan gol yağmuru. İç sahada tam 6 golle 3 puana uzanan Igor Tudor’un öğrencileri, Toulouse engelini zorlanmadan geçmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.