Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Brentford İddaa Tahmini 30.12.2022

İngiltere Premier Lig’de yeni hafta heyecanı başlıyor. Brentford deplasmanda, West Ham’ın konuğU olacak. Mücadeleyi saat 22.45’de Beın Sports MAX 1 kanalından takip edebilirsiniz.

West Ham ile Brentford takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak West Ham galibiyetine 2.08, beraberlik tercihine 3.60, Brentford galibiyetine ise 3.70 verildiğini görüyoruz.

West Ham 4 Maçtır Kaybediyor

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta mağlup olan takımlardan biriydi. Londra derbisinde Arsenal’a konuk oldular ve derbiyi 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de kötü gidişatını devam ettiren David Moyes’un öğrencileri, üst üste yaşadığı mağlubiyetler ile alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Özellikle savunmada Thilo Kehrer’in gösterdiği performans ile de vasatın altında kaldığını belirtelim. Son 4 maçını kaybeden West Ham, bu hafta Brentford ile karşılaşacak. Maç öncesinde West Ham’da Kurt Zouma ve Maxwel Cornet sakat olan isimler.

Brentford’da Moraller Yerinde

Brentford, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Tottenham karşısında galibiyeti kaçırdı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Thomas Frank’ın ekibi, bir önceki maçta ise Etihad’da Manchester City’i 2-1 mağlup ederek dikkat çekmişti. Tottenham ve Manchester City maçlarında 4 puan toplayan Brentford’da moraller yerinde. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Brentford’da Shandon Baptiste, Aaron Hickey ve Kristoffer Ajer sakat olan isimler.

West Ham – Brentford Maç Bilgileri

West Ham – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 1 kanalından Türkiye saati ile 22.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Kurt Zouma ve Maxwel Cornet sakat olan isimler. Brentford’da Shandon Baptiste, Aaron Hickey ve Kristoffer Ajer sakat olan isimler.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Craig Dawson, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

İddaa Tahmini

West Ham’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Londra derbisinde Arsenal ile karşılaşan West Ham, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Derbide öne geçmeyi başardılar ama ikinci yarıda yedikleri gollerle maçı kaybettiler. Son 4 maçını da kaybeden David Moyes’un ekibi düşme hattına iyice yaklaştı. Brentford ise iç sahada konuk ettiği Tottenham ile yenişemedi. 2-0 öne geçtikleri maçta 1 puana razı oldular. Brentford, son 2 maçta Manchester City ve Tottenham karşısında 4 puan toplayarak dikkat çekti. Formsuz West Ham deplasmanından da puan ile dönerler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.55

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, 3 puanı kaptı. West Ham karşısında etkili bir performans gösterdiler ve maçı 2-0 kazandılar.