Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Crystal Palace İddaa Tahmini 31.12.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Bournemouth iç sahada, Crystal Palace’ı konuk edecek. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports 5 kanalından takip edilebilecek.

Bournemouth Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Bournemouth kazanır 2.92, beraberlik 3.30, Crystal Palace kazanır ise 2.58 olarak açıklanmış.

Bournemouth 3 Puan Peşinde

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Chelsea deplasmanına konuk oldu. Stamford Bridge’den puansız olarak ayrılan Bournemouth, mücadeleyi 2-0 kaybetti. Premier Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet alan Gary O’Neil’ın öğrencileri, düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Premier Lig’de bu sezon geride kalan 15 karşılaşmada 4 galibiyet bulunan Bournemouth’un 14. sırada yer aldığını belirtelim. Maç öncesinde Bournemouth’da David Brooks’un sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace İç Sahada Kaybetti

Crystal Palace’da mağlubiyet serisi 2 maça çıktı. Dünya Kupası arasına Nottingham Forest mağlubiyeti ile giren Crystal Palace, geçtiğimiz hafta ise Selhurst Park’da konuk ettiği Fulham karşısında da puan alamadı. Karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Patrick Vieira’nın öğrencilerinin maçı 9 kişi tamamladığını belirtelim. Geride kalan 15 haftada 19 puan toplayan Crystal Palace, Premier Lig’de 11. sırada yer alıyor. Bu hafta Vitality’de Bournemouth’a konuk olacak Crystal Palace’da James Tomkins ve Tyrick Mitchell’in sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth – Crystal Palace Maç Bilgileri

Bournemouth – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 5 kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da David Brooks’un sakatlığı devam ediyor. rystal Palace’da James Tomkins ve Tyrick Mitchell’in sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Luka Milivojevic, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Bournemouth, son dönemde pek iyi sonuçlar alamıyor. Premier Lig’de oynadıkları son 6 maçta sadece 3 puan toplayabildiler. Crystal Palace’da son 2 maçta Nottingham Forest’a 1-0, Fulham’a ise 3-0 kaybetti. İki takımda formsuz. Bournemouth, taraftarı önünde gollü maçlar çıkartabiliyor. Crystal Palace’da hızlı ve atletik oyuncuları ile skor bulabilir. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth, Vitality’de direnemedi. Crystal Palace’a 2-0 kaybettiler ve üst üste 2. yenilgisini yaşadılar.