Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Arsenal İddaa Tahmini 31.12.2022

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan iki takım karşı karşıya gelecek. Brighton evinde, Arsenal karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Brighton ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 3.50, beraberlik 3.60, Arsenal kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Brighton Deplasmanda Güldü

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatmayı başardı. Southampton deplasmanına konuk olan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, rakibini 3-1 mağlup ederek haftayı galibiyet ile kapattı. Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada 3 galibiyet alan Brighton, ilk 4 umutlarını da sürdürüyor. Bu hafta ise AMEX’de lider Arsenal’ı konuk edecekler. Son haftalarda savunmada güven vermeyen bir Brighton var ve Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçın tamamında kalelerinde gol gördüler. Maç öncesinde Brighton’da Moises Caicedo kart cezalısı. Jakub Moder ve Adam Webster ise sakat .

Arsenal Derbiyi Kazandı

Arsenal, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Londra derbisinde West Ham’ı konuk eden Arsenal, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Emirates’de geriye düştükleri maçtan 3 puan çıkartan Mikel Arteta’nın ekibi, Premier Lig’de üst üste 4. galibiyetini almış oldu. En yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde liderliğini devam ettiren Arsenal, şampiyonluğun güçlü adaylarından biri. Bu hafta AMEX’de Brighton’a konuk olacak Arsenal’da hedef 3 puan. Maç öncesinde Arsenal’da golcü Gabriel Jesus’un sakatlığı devam ediyor.

Brighton – Arsenal Maç Bilgileri

Brighton – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Moises Caicedo kart cezalısı. Jakub Moder ve Adam Webster ise sakat. Arsenal’da golcü Gabriel Jesus’un sakatlığı devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

Arsenal 'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Brighton, geçtiğimiz hafta Southampton deplasmanında rahat bir galibiyet aldı. Rakibini 3-1 mağlup eden Brighton, moral buldu diyebiliriz. Arsenal ise Londra derbisinden 3 puan ile ayrıldı. West Ham’ı 1-0 geriye düştükleri maçta 3-1 mağlup ettiler. Son dönemde Arsenal, hücumda müthiş bir üretkenlik gösteriyor. AMEX’de oynananacak maçta da bol pozisyon ve yüksek skor beklentim var. Her iki takımda skor üretmeyi başarır. Karşılıklı gol var tercihi ön planda olmalı.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, lider Arsenal’a direnemedi. Londra ekibi, maçı 4-2 kazandı ve üst üste 5. galibiyetini elde etti.